OFFLINE

A celebeken vagy a modelleken jobbak az Oscar gálára választott ruhák?

2013. március 4., hétfő 08:24

Egy hete tartották az év legfontosabb filmes gáláját, melynek vörös szőnyeges divatjáról írtunk már jót, rosszat és érdekeset. Most viszont azt nézzük meg heti "kinek állt jobban" rovatunkban, hogy melyik celebnőn mutatott jobban a ruha, mint a kifutós modellen. Jennifer Lawrence, Sandra Bullock, és Zoe Saldana olyan estélyit választott az Oscarra, melyet alig pár héttel korábban, január 21-én mutattak be Párizsban. Ez azt jelenti, hogy a színésznők mérete körülbelül megegyezik a modellekével, így nem kellett nagyon átszabni a ruhákat, ha megnézi a képeket, láthatja, hogy tényleg nincs nagy különbség a modellek és színésznők között. Valamennyi viszont van, tehát szavazzon: modellnek vagy celebnek állt jobban adott ruha?

Jennifer Lawrence vs. Dior modell

Kinek áll jobban?

 • 5192
  Lawrence-nek
 • 263
  A modellnek

Jennifer Lawrence a Dior legújabb arca, így biztos volt, hogy a divatháztól választ ruhát az Oscarra. A vállrész nélküli, szűkített derekú, uszályos, púderszín estélyi gyönyörűen mutatott a színésznőn, de sajnos elesett a ruhában Lawrence, aztán be is mutatott. Nem valami elegáns magatartás, de Jack Nicholson imádta.

A párizsi kifutón január 21-én egy törékeny modell mutatta be a 2013-as tavaszi-nyári szezonra tervezett Christian Dior Haute Couture estélyit, és mivel magasabb volt, mint Lawrence, az ő esetében az anyag nem söpörte a földet. Legalábbis annyira nem, hogy el kelljen benne esni. A porcelánbabás estélyivel a színésznő egy téglalap alakú táskát, a modell pedig egy furcsa fejfedőt viselt: önnek melyikük tetszik jobban?

Sandra Bullock vs Elie Saab modell

Kinek áll jobban?

 • 3034
  Bullocknak
 • 2328
  A modellnek

Sandra Bullock szerencsére tudja, hogy a habos-babos, puffos ruhák nem állnak neki jól, így egy egyenes szabású, gyöngyökkel díszített, fekete csipkeruhát választott magának (jobban mondva választott neki a stylistja) az Elie Saabtól. Az enyhén áttetsző, 20-as éveket idéző estélyihez Bullock egy apró táskát vett csak fel, nem ékszerezte túl magát.

Az Elie Saab kifutóján nem visel a modell semmilyen kiegészítőt a feltűnő, gondosan kidolgozott ruhához: ön szerint jobban áll a csipkés ruha Bullocknak, mint a modellnek?

Zoe Saldana vs Alexis Mabille modell

Kinek áll jobban?

 • 4054
  Saldanának
 • 1192
  A modellnek

Zoe Saldana mintha még vékonyabb is lenne, mint a modell, de az biztos, hogy a világos színű, rétegelt, deréköves estélyi tökéletesen áll rajta. A mellnél virágos ruhához Saldana rengeteg értékes ékszert vett fel, haját pedig hollywoodi dívásan hátrafésülte.

Alexis Mabille 2013-as tavaszi-nyári haute couture bemutatóján a modell vizes hatású, hátrafogott hajjal vonult a kifutóra és platformcipőt kapott a ruhához. Saldana fekete szandálja nekünk jobban tetszik, mint a nude platform, de ön dönt: a színésznő, vagy a modell csinosabb Alexis Mabille ruhájában?

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta