OFFLINE

10000 kilométert repült egy vacsoráért

2013. március 3., vasárnap 17:29

Gregorio Stephenson 15 éve dolgozik a Nobu malibui éttermében, mára annak executive séfje lett. Az olasz származású gasztromágus Olaszország ízeit vegyíti a japán konyháéval, így hozva össze izgalmas ízeket. Ő mesélt arról, milyen sztároknak főzni, mit jelent számára a főzés, és miért az articsóka a legizgalmasabb étel.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta