OFFLINE

Leégette a tincsét egy tini a hajcsavarós oktatóvideóban

2013. február 28., csütörtök 18:27

Andy Warhol régen megmondta már, azóta pedig valamelyest el is kopott a kijelentés, hogy tizenöt percre mindenki lehet híres. A Youtube korában pedig mindenkinek az lehet az érzése, hogy az emberiség tényleg rákapcsolt. Lori Locklearnak, egy flordiai középiskolásnak éppen most jött el az ideje.

A Youtube-on régóta népszerűek a különböző sminkes videók: Michelle Phan egy-egy videója például kétmillió kattintás felett jár, és a viszonylag profinak tűnő, youtube-os sminkakadémiát futtató Keiko Lynn videói is hozzák a több tízezres látogatottságot.

Hasonló internetes szépségguru pozíciót akarhatott magának Locklear is, amikor belefogott a hajgöndörítésről szóló videójába. Csakhogy szegény lánynak ez is nagy falatnak bizonyult, és sikerült leégetnie egy tincset. Ha jól figyelnek, a felcsavarás után nem sokkal láthatják is, ahogy szállingózik a füst a kisujja környékén.

Az egészben igazából nem is az a legviccesebb, hogy egy tanítóvideóban füstölni kezd a feje, hanem a megdöbbent arckifejezés, amivel az eszközt szemléli. Mintha másfél perc könyékén fogná fel, hogy mi történhetet. Akkor azt hittük, hogy el is sírja magát, de mégsem.

Gyorsan változik az arckifejezése, összeráncolja a szemöldökét, és látszik, hogy megpróbálja még egyszer, csak sokkal erősebben átgondolni, hogy mi a fene történhetett. Aztán az utolsó pillanatok egyike, hogy felnéz a tükörbe, és felelős szépségmegmondóként felméri, hogy valójában mekkora kár is érte a frizuráját.

leegetthaj640

És hogy miért lehet ezeken az arckifejezéseken őszintén nevetni? Mert Locklear maga töltötte fel a videót a Youtube-ra, sőt a Facebook-profiljának a címét is felmásolta. A videó több mint 11 millió kattintásnál jár, a Facebook-oldalát pedig már 3310-en kedvelték. Valószínűleg ott lesz év végén a leghülyebb videókat soroló listákon.

Semmi bajom nem volt tőle

Minden elismerésünk a lányé, de kénytelenek vagyunk gondolni arra is, hogy kamu a videó. Valahol érthetetlen, hogy sikerült Locklearnek tizenhárom másodperc alatt leégetnie a haját. Ez legfeljebb úgy történhetett meg, hogy nagyon vékonyszálú a haja, és nem bírta a hőt, aminek 200 fok felett kellett lennie. Műhajra tudunk még esetleg tippelni.

"Volt olyan, hogy egy hét alatt többször is használtam a videóban látott cuccot, mert elaludtam éjszaka a hullámokat, de akkor sem volt semmi bajom tőle. Általában 8-10 másodpercig hagyom rátekerve a hajam és tökéletes hullámokat ad" - mondta az egyik tapasztalt kollégánk. Ő egyébként 180 fokon szokta használni a vasat, és legfeljebb a fülét kapta el vele.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta