OFFLINE

Az elmúlt hét legcikibbje: Kim Kardashian

2013. február 27., szerda 09:40

Az elmúlt hét napban a legrosszabbul minden bizonnyal Kim Kardashiannak sikerült felöltöznie: mióta terhes, valahogy nem találja saját stílusát, így olyan göncöket vesz magára, melyek a lehető legelőnytelenebbül mutatnak rajta. Február 22-én, pénteken a 32 éves realityceleb egy peplumos, foltos nadrágban és egy rövidre vágott felsőben hagyta el Beverly Hills-i házát: a szett nem csak a szörnyű nadrág miatt volt borzalmas, hanem a gatya és a felső között kibuggyanó zsírpárnák miatt is.

Milyen volt Kardashian?

  • 2341
    Ciki
  • 521
    Szerintem jó!

Az általában nagyon trendi Kardashian ráadásul ékszerekkel se dobta fel az összeállítást, mondjuk lehet, hogy jobb így, mert aranyakkal megspékelve csak még olcsóbb lenne az összhatás. Kardashian egyébként múlt héten tényleg csak vétett a divat ellen, a pénteki peplumos megjelenés előtt csütörtökön egy fekete-fehér ruhában lépett ki a házból, ami szintén sokat erősített amúgy sem nádszálkarcsú alakján. Mindkét megjelenséről talál képet a galériában, nézze meg az elrontott szetteket és szavazzon: borzalmasan festett Kardashian a zöldes-barna gatyában, vagy önnek még kicsit tetszik is az összeállítás, ami nálunk kiverte a biztosítékot?

1968 szavazat 1544 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta