OFFLINE

Nézze meg az Oscar-gála legszebb ékszereit!

2013. február 26., kedd 17:45

A ruhák mellett az ékszerek a legfontosabbak az Oscar-gálán. Nem ritka, hogy egy-egy vörösszőnyeges eseményre millió dolláros ékszerekkel vonulnak be a színésznők. Az idei Oscaron talán Jennifer Garner tett ki legjobban magáért, akinek csak nyakéke 200 karátos volt, a rajta lévő összes Neil Lane ékszer pedig 2 és fél millió dollárt, azaz 552 millió forintot ért – írja a yahoo.com. Jennifer Lawrence hátát verdeső Chopard nyakékkel vette át az Oscart, Charlize Theron pedig vintage Harry Winston platinaékszerekben pompázott.

A vintage Harry Winston nagyon ment amúgy, Jessica Chastain is 60-as évekbeli platinaékszerekkel díszítette Armani ruháját, és Sandra Bullock is a tervezőtől választott hajcsatot. Nézze meg a galériában, milyen gyémántékszerek csillogtak a celebnőkön vasárnap esti Oscar-gálán!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta