OFFLINE

Sarah Jessica Parker, a földönkívüli

2013. február 24., vasárnap 09:19

Valami nagyon nem stimmel a Harper’s Bazaar háza táján mostanság. A múlt hónapban Anne Hathaway fél arca kapott photoshop-sztrókot a magazin címlapján, ám ahelyett, hogy a szerkesztők tanultak volna a korábbi túlkapásból, máris újabb áldozatot szedtek maguknak, méghozzá Sarah Jessica Parkert.

Bár köztudott, hogy Parker tényleg nem állt ellen a botox csábításának, és minimálisan meg is változott tőle az arcszerkezete, azért a magazin címlapja teljesen természetellenes képet fest róla.

A színésznő a kínai kiadás márciusi számának címlapján tündököl….ne, ha az arca nem lenne szétnyújtva, mint a rétestészta, és nem csináltak volna neki vágott szemeket. A 47 éves SJP egyáltalán nem hasonlít magára a fotón: arcát mintha fényes viaszból öntötték volna, teljesen tükörsima, és ha ez nem volna elég, a precíz fotós még a kezéről is leszedte a „felesleges” ráncokat, itt viszont korántsem lett annyira feltűnő a végeredmény. Hab a tortán, hogy szerencsétlen Parker szemei már majdnem a feje tetején vannak, ráadásul fele akkorák, mint azt a Szex És New York 6 teljes évadján keresztül megszokhattuk. Valami nagyon nem stimmel.

Értjük mi, hogy a nagy presztízsű magazinok kizárólag a tetőtől-talpig tökéletes, ránctalan, sugárzó és vékony alanyokkal kívánnak dolgozni és promózni, de a túlzott- és félresikerült photoshop-használattal ennek pont az ellenkezőjét érik el. Mióta a képet nyilvánosságra hozták, folyamatosan gúnyt űznek belőle a neten, a magazint átkeresztelték Harper's "Bizarre"-ra, Parkert pedig földönkívülihez hasonlítgatják. Kiváncsiak vagyunk, vajon SJP mit szól az egészhez, annyi viszont biztos, hogy ha csak a szemek alapján kellene eldöntenünk, melyik celeb van a képen, mi is inkább Joan Riversre voksolnánk. Ön szerint milyen lett a címlap: menő vagy ciki?

2503 szavazat 1269 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta