OFFLINE

Menő vagy ciki a kötött paróka?

2013. február 24., vasárnap 14:10

Az idei őszi-téli szezon egyik nagy slágere a ronda, kötött pulóver, amihez akár igazodhat is a londoni székhelyű tervezéssel és fotózással foglalkozó Louise Walker hat darabból álló kötött paróka gyűjteménye.

A fiatal művészt olyan legendás, klasszikus frizurák inspirálták az egyedülálló, színes, javarészt pasztell árnyalatú parókák elkészítésében, mint például az 1920-as évek rajzfilmszerű hullámos frizurája, vagy Pocahontas jellegzetes, pánttal összefogott  hosszú hajviselete – írja a designtrust.com. Ön mit gondol, menő a „Wooly Head” névre keresztelt szokatlan parókakollekció, vagy még farsangra sem tudja elképzelni a fonalból készült műhajat? Vagy ha már paróka, legyen Elvis Presley-s?

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta