OFFLINE

Hollywood legnépszerűbb ruhája: a peplumos Stella McCartney

2013. február 24., vasárnap 18:20

Minden bizonnyal a hollywoodi stylistok rémálma, amikor egy fontos vörös szőnyeges eseményre olyan ruhát kell találni a megrendelőnek/hírességeknek, amit előtte még nem viselt celebnő. Persze a kínos hasonlóság alól is vannak kivételek, mint például Stella McCartney fekete peplumos ruhája, mely jó ideje nagy sláger a színésznők és modellek körében.

A 2012-es évet sikeresen túlélő peplumban kapták lencsevégre legutóbb Chrissy Teigent, aki a Sports Illustrated fürdőruhabemutatóra ugrott be McCartney 2011-es őszi darabjában. A tervezőnő egyik legjobb barátja, Liv Tyler a pöttyös verziót szerezte be a kis fekete ruhából, míg a fürdőruhamodell, Brooklyn Decker és a Grace Klinika sztárja, Kate Walsh pötty nélküli designerruhában lépett utcára az elmúlt szezonban.

Ön mit gondol a sztárok körében szokatlan jelenségről, egy McCartney-nál érdekelt stylist állhat a háttérben, vagy valóban ennyire közkedvelt a slankító ruhákban erős tervezőnő ruhája Hollywoodban? Esetleg Kim Kardashian peplum-mániája állhat a háttérben?

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta