no

Hollywood legnépszerűbb ruhája: a peplumos Stella McCartney

Minden bizonnyal a hollywoodi stylistok rémálma, amikor egy fontos vörös szőnyeges eseményre olyan ruhát kell találni a megrendelőnek/hírességeknek, amit előtte még nem viselt celebnő. Persze a kínos hasonlóság alól is vannak kivételek, mint például Stella McCartney fekete peplumos ruhája, mely jó ideje nagy sláger a színésznők és modellek körében.

A 2012-es évet sikeresen túlélő peplumban kapták lencsevégre legutóbb Chrissy Teigent, aki a Sports Illustrated fürdőruhabemutatóra ugrott be McCartney 2011-es őszi darabjában. A tervezőnő egyik legjobb barátja, Liv Tyler a pöttyös verziót szerezte be a kis fekete ruhából, míg a fürdőruhamodell, Brooklyn Decker és a Grace Klinika sztárja, Kate Walsh pötty nélküli designerruhában lépett utcára az elmúlt szezonban.

Ön mit gondol a sztárok körében szokatlan jelenségről, egy McCartney-nál érdekelt stylist állhat a háttérben, vagy valóban ennyire közkedvelt a slankító ruhákban erős tervezőnő ruhája Hollywoodban? Esetleg Kim Kardashian peplum-mániája állhat a háttérben?

Oszd meg másokkal is!
no
Mustra