no

Vajon milyen ruhát választanak az Oscarra a celebnők?

Vasárnap éjjel tartják a 85. Oscar díjátadót: nem csak a filmeket, hanem a ruhákat illetően is rengeteg a találgatás, hisz a vörös szőnyeges vonulással lesz tele a másnapi sajtó. Minden meghívott színésznő tudja már valószínűleg, miben fog végigvonulni az Oscar szőnyegén, a divatmagazinok még csak találgatják, vajon ki, mit fog választani.

Cipőtéren talán Charlotte Olympia lesz a befutó (persze csak Louboutin mellett), ami a ruhákat illeti, többeknek tippelt a brit Glamour és a Us Magazine Elie Saab estélyit. A Dior is sokaknál befutó lehet és a Chaneltől és a Valentinótól is láthatunk valószínűleg több ruhát vasárnap. Nézze meg a folytatásban, miben vonul majd Anne Hathaway, Marion Cotillard, Jessica Chastain és a többi színésznő, ha bejönnek a szakemberek jóslatai!

Anne Hathaway

A külföldi divatlapok jóslataiban sokat nyomott a latban, milyen márkát viselt már a celebnő 2013-ban, milyen márkát visel általában, és miben volt már Oscar gálán, ha egyáltalán volt már. Anne Hathaway-jel kiemelten foglalkozik mindenki, mert a Nyomorultakban nyújtott alakításáért simán kaphat Oscart, és mert a film miatt eléggé átalakult. Nem is hasonlít 2011-es önmagára, haja rövid és fekete, és vagy 15 kilót fogyott: ennek fényében elképzelni se tudjuk, mi alapján lehet neki jósolni, de lássuk az ajánlatokat. Mivel az utóbbi időben sokszor szerepelt aranyszínű, flitteres, csillogó ruhában, esélyes, hogy az Oscaron nem süti el újra ezt a trükköt.

Szeret Nina Ricciben gálázni, a Glamour szerint ezért egy földet söprő, pöttyös estélyit választ majd tőlük (a szerzők szerint a ruha egyszerre szexi és stílusos). A Us Magazine szerint viszont fontosabb Hathaway-nek a minőség, a márka, és a letisztult modernitás, ezért az Armani Privétől fog választani valamit, ami illik szögletes idomaihoz. Nekünk a színésznő esetében a Yahoo tippje tetszik legjobban: ők Antonio Berardi királynői palástot idéző fekete-fehér ruháját ajánlják a színésznőnek. Nézze meg a galériában Hathaway eddigi megjelenéseit és a tippeket!

Marion Cotillard

Cotillard szeret játszani a stílusokkal, és egyre jobban megy neki a kísérletezgetés. A 2009-es Oscar gálán még kicsit Kiszel Tündét idézte a játékbabás szett, de idén a British Academy Film Awards-on már hibátlan Dior estélyiben jelent meg. Mivel Cotillard színésznői munkái mellett a Dior arca, esélyes, hogy az Oscarra is tőlük választ ruhát, mondjuk a legújabb haute couture kollekciójukból egy szép, bő szoknyás változatot. A márkát illetően egyik lapnak sincs kétsége, de hogy pontosan melyik Dior ruhát veszi majd fel Cotillard, még kérdéses.

Jessica Chastain

A vörös hajú, finom vonalakkal rendelkező Chastain a SAG gálára egy neki egyáltalán nem előnyös, vörös, testhezálló esélyit választott. Bezzeg a Velencei Filmfesztiválra még nagyon szép, lágy esésű, bézs estélyiben ment, reméljük, az Oscarra is hasonló stílusban fog felöltözni. Bár azt ígérte Chastain: „Valami színeset fogok választani. Sok lány az esküvői ruhájáról álmodozik, én az Oscar ruhámról álmodoztam, talán pont azért mert szeretem a színeket” – írja a Glamour. Ha tényleg színeset akar, Ulyana Sergeenko zöld estélyijét ajánljuk neki, ha azonban maradna a jól bevált púderszínnél, az Elie Saab-nál ismét találhat valami gyönyörűt. A Us Magazine egy csodaszép, halvány Dior estélyit ajánl neki, nézze meg a galériában!

Naomi Watts

Nehéz megjósolni a Glamour szerint, mit választhat majd Watts, aki köztudottan szeret kísérletezni a stílusokkal. A 2011-es Oscarra tollas aljú, fekete estélyiben érkezett, idén egyelőre egy kevésbé jól sikerült, smaragdszínű ruhában fotózták le a vörös szőnyegen. Watts sosem mutat magából túl sokat, sosem túl kihívó, erre alapozva a Glamour szerint egy 70-es éveket idéző, lazacszínű Gucci estélyi lesz a befutó. Szerintünk az a ruha nem annyira illik hozzá, sokkal jobban mutatna mondjuk egy Diorban, vagy egy Ulyana Sergeenko ruhában, de majd meglátjuk.

Carey Mulligan

Mulligan igazi trendszetter, egyszer H&M estélyiben vonult vörös szőnyegre, aztán pikkelyes Prada ruhában, teljesen kiszámíthatatlan, csak az biztos, hogy mindig szuperül néz ki. Ő olyan estélyiket is bevállalhat, melyekben bárki más nevetségesen nézne ki, például nyugodtan megjelenhet az Oscaron egy vádli középig érő, kanárisárga Giambattista Valli kreációban, neki tuti jól fog állni. De egy sokkal drámaibb, fekete levelekkel díszített Elie Saab estélyi is jól mutatna rajta.

Tilda Swinton

Swintont igazi bravúrt lehet öltöztetni: magas, férfias alakján nem minden mutat jól, de az uniszex, kicsit pasis ruhák igazán jól állnak neki. Swinton ruháin mindig van valami érdekes, egy olyan csavar, olyan szabás, ami máson nem mutatna sehogy. Idén a Valentino kifutóján vonultattak fel olyan ruhákat, melyeket mintha neki terveztek volna. A fehér, palástos vállú estélyikben Swinton királynőien nézhet ki az Oscaron.

Helen Mirren

Az Us Magazine annyival elintézi Mirrent, hogy neki találták ki a blézerrel kombinált Elie Saab estélyit, pedig a színésznő nem feltétlenül ilyen egyszerű eset. Imád nőiesen öltözködni, általában földet söprő, felkart takaró estélyit választ, igazából egy másik, kevésbé érdekes szabású Elie Saab, vagy egy Valentino is jó választás lenne stylistja részéről az idei gálára.

Adele

Az énekesnő a Grammy-n borzasztóan mellélőtt Valentino ruhájával, de ha a márkához ragaszkodik, az Oscarra egy sokkal légiesebb, térdig érő, fehér ruhát is választhat. De sokkal jobb választás lenne egy Lela Rose kreáció, mely sötét színének és mintájának köszönhetően slankít.

Jennifer Lawrence

Lawrence vagány, nőiesen öltözködő színésznő, akin a csillogó estélyik épp olyan jól mutatnak, mint a testhez simuló dzsörzé-ruhák. Az idei British Academy Film Awards-ra egy nagyon szép, de semmi extra ruhában érkezett Lawrence, az Oscarra felvehetne valami igazán meglepőt. Mondjuk a Versace fémes vállú, tüllös, gyöngyös, helyenként áttetsző ruháját – írja a Us Magazine. Ha valakinek, neki jól állna. De ha visszafogottabban öltözne fel, Oscar De La Rentától ajánlunk neki egy zöld kreációt.

Helen Hunt

Helen Hunt simán felvesz bármi talpig flitterest, szóval tőle nem állnak távol a túlzások: a us Magazine Monique Lhuillier testvonalat követő, flitteres, mélyzöld estélyijét ajánlja a 49 éves színésznőnek. Elég merész választás lenne tőle, de biztos jól állna neki. A visszafogottabb mélyvörös Elie Saab ruha se lenne rossz választás amúgy, nézze meg a galériában!

Rachel Weisz

Weisz szereti a vállrész nélküli, derékban húzott estélyiket és a sötét színeket annak ellenére, hogy nagyon világos bőréhez ezek az árnyalatok nem feltétlenül passzolnak. A letisztult vonalak helyett a Glamour szerint most, hogy Bond lány lett simán be fog vállalni egy bolondos, mélyen dekoltált Alexander McQueen kreációt, de szerintünk az anyagában mintás, áttört csipkés, bordó Valentino ruhával jobban járna. Hogy végül miben jelenik meg az Oscaron, majd hétfőn megírjuk.

Nicole Kidman

Kidman vékony alakján minden jól mutat, még egy egyébként kicsit közönséges, szegecses Versace ruha is, melyet a 2012-es Golden Globe-on viselt. A 2011-es Oscarra a színésznő kitett magáért, bár nem volt a legjobb választás a fehér, furcsa szabású, súlyosnak tűnő estélyi. Talán idén jobban választ Kidman stylistja: mivel a színésznő szereti a csillogást, tökéletes választás lehet számára a rezesen csillogó Christian Dior Haute Couture ruha.

Zooey Deschanel

A fekete hajú, ártatlan arcú Deschanel a díjátadók nagy kedvence, a színésznő ugyanis mindig kitalál valami nagyon stílusosat: vagy a manikűrje különleges, vagy a kiegészítői, de valamivel mindig felhívja magára a figyelmet. Az idei Golden Globe-on földig érő, A-vonalú, vörös estélyiben pompázott. A vállrész nélküli ruhához hasonlót ajánl neki a Glamour az Oscarra, csak csíkos verzióban. A tavaszi Oscar De La Renta kollekció hangsúlyos estélyije elég jó választás lenne, de ha mégse lenne ennyire bátor Deschanel, még egy áttetsző, tollas Valentino ruha is befuthat.

Amanda Seyfried

A törékeny, szőke színésznő a 2010-es Oscaron klasszikus vonalú, fehér estélyiben vonult fel, mely leginkább esküvői ruhára emlékeztetett. Reméljük, túl van ezen a korszakán Seyfried, és legalább olyan izgalmas ruhát választ, mint a 2009-es Oscarra. Ha a 2009-es korszakot akarja újraélni, ismét egy Valentinóra eshet a választása, ha marad a halvány színeknél, de modernebb szabást akar, akkor ő is Elie Saab ruhát vehet föl. Kíváncsian várjuk, vajon melyik tervező ruhái lesznek a legnépszerűbbek a vasárnap esedékes, 2013-as Oscar gálán.

Oszd meg másokkal is!
no
Érdekességek