OFFLINE

Betiltották a túl szexi Chanel-reklámot

2013. február 21., csütörtök 21:12

Felkorbácsolta a kedélyeket a legújabb Chanel-reklám, amit túlságosan erős erotikus töltete miatt betiltottak Angliában – írja a Huffington Post.

A reklám története nagyon egyszerű: a főszereplő, és egyben a Chanel Madmoiselle arca, Keira Knightley meztelenül, hófehér lepedőbe csavarva ébred és ahelyett, hogy először a fürdőszobába szaladna ki egy gyors fogmosásra, rögtön Chanel parfümjéért nyúl, és az ablaknál álmodozva jól beparfümözi magát. Mindezek után – miközben a kamera végig a hátsóját mutatja premier plánban – robogóra pattan és fél Párizst végigugratva megérkezik egy fotózásra, ahol természetesen ő áll modellt egy jóképű francia fotósnak, akivel egy picit húzzák egymás agyát az ágyon, de miután semmi konkrét nem történik, Knightley eltűnik a szobából és a csalódott fotós már csak a robogón elviharzó alakját látja.

Bár a sztori nem durva, az angoloknak már ennyi is bőven elég volt a háborgásra, pláne, hogy a Jégkorszak 2. reklámszünetében vetítették le, így a brit reklámszabályozási hatóság hamar betiltotta a kisfilm vetítését a 9 éves kor alatti gyerekeknek szóló programok között.

Tényleg túl szexi?

  • 1293
    Igen, ilyet ne nézzen a gyerekem!
  • 5418
    Ugyan már, hülyék az angolok!

Azt egyelőre nem tudni, egyáltalán miért pont egy mese szünetében vetítenek Chanel reklámot, merthogy a picik körében aligha akad potenciál egy 23 ezer forintos parfüm megvásárlására, és valószínűleg az anyukáknak sem ez a leghőbb vágya. Ugyanakkor aggodalomra sincs semmi ok, hiszen a Chanel éves bevétele valószínűleg nem fog hiányt szenvedni. Ön mit gondol? Valóban felháborító a reklám, vagy túlreagálják az angolok?

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta