OFFLINE

Anne Hathaway vagy Lily Collins szebb a jelmeztervezők buliján?

2013. február 21., csütörtök 09:13

A február 24-én tartandó 85. Oscar gála előtt pár nappal, február 19-én tartottak a celebek egy kisebb vörösszőnyeges felvonulást: a Jelmeztervezők Céhének éves díjátadóján (becsületes nevén: 15th Annual Costume Designers Guild Awards ) ugyan nem sok A kategóriás hollywoodi híresség jelent meg, de aki tiszteletét tette, az adott a jó megjelenésre. Villantás, különlegesebb botrány és előre kiadott dress code nélkül egész lapos egy ilyen gála, mindenkin rendes estélyi, esetleg designer koktálruha feszül, de találtunk szép megoldásokat, nézze meg a folytatásban!

Ki volt a legszebb?

A megjelentek közül szerintünk Anne Hathaway volt az egyik legjobban öltözött, a másik kedvencünk Lily Collins. A borzasztóan lesoványodott Hathaway egy térd fölött végződő, aranylemezekből álló ruhában jelent meg, mely jól illett rövid, fekete hajához. A díszes, csillogó ruhához már nem is volt szükség ékszerekre és cipő gyanánt is megtette egy aranyszín szandál.

Kinek volt szebb ruhája?

  • 285
    Anne Hathaway Gucci ruhája a szebb
  • 265
    Lily Collins Paule Ka ruhája kéne!
  • 137
    Mindketten nagyon csinosak

Az aranyruha egyébként kitűnt a tömegből, de mégse volt olyan elegáns, hogy az Oscar gálán ne tudná majd felülmúlni a mostani megjelenését Hathaway: az igazán komoly ruhát ugyanis biztos, hogy vasárnapra tartogatja a színésznő, aki a Nyomorultakkal esélyes a legjobb női mellékszereplő díjára. A ruha és a táska egyébként Gucci, a fülbevaló Julieri, a karkötők Dana Rebecca munkái.

Lily Collins, Phil Collins 23 éves lánya 2012-ben Hófehérkeként szerepelt Julia Roberts mellett a Tükröm, tükröm című amerikai fantasyban, onnan lehet ismerős. Ruhájával ő is kitűnt a jól nevelt, de kicsit fantáziátlan tömegből: a fekete-fehér estélyi hátán hatalmas fehér masni. Kicsit olyan az egész, mintha Collins karácsonyi – vagy Valentin napi – ajándéknak csomagolta volna be magát, de az ötlet és a kivitelezés is szuper. A ruha Paule Ka Black Carpet 2013 nevű kollekciójából való.

Kik ők és mit díjaznak?

A rendezvény egyébként a kreatív jelmeztervezőket hivatott ünnepelni, nem a celebeket: idén a Jelmeztervezők Céhének éves gáláján a Skyfall, az Anna Karenina és a Tükröm, tükröm jelmezeit díjazták. Az Oscarral szemben itt nem az amerikai filmakadémia, hanem a 60 éves, 800 taggal rendelkező Céh dönt a jelmezek minőségéről, három különböző filmes kategóriában.

Jacqueline Durran jelmezes kosztümös film kategóriában az Anna Karenináért kapott díjat, az elhunyt Eiko Ishioka fantasy kategóriában a Tükröm Tükrömért nyert fődíjat, Jany Temime pedig a kortárs kategóriában a Skyfall jelmezeiért kapott elismerést. Temime tavaly a Harry Potter jelmezeiért kapott a Céhtől díjat, Ishioka 1992-ben Oscart kapott a Dracula jelmezeiért, Durran mostani, anna kareninás ruhái pedig még Oscart is kaphatnak a hétvégén.

Anne Hathaway egyébkánt szintén kapott a Céhtől egy díjat, a Guild's Lacoste Spotlight Award-ot, mert olyan szépen viselte a Nyomorultakban a Paco Delgado által tervezett ruhákat, és a Sötét lovag - Felemelkedésben Lindy Hemming ruháit.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta