OFFLINE

Charlotte Olympia a celebnők új cipésze?

2013. február 20., szerda 19:45

Vetélytársa akadt a vörös szőnyeges eseményeket piros talpakkal uraló Christian Louboutin cipőinek, ugyanis egyre több híresség cseréli le a francia cipészt Charlotte Olympia extravagáns magassarkúira. Ilyen, a tervezőnő védjegyévé vált 2 inch ( 5,08 cm ) vastagságú platformtalppal lépett a közelmúltban a vörös szőnyegre az év divatikonjának kikiáltott Jessica Chastain, Eva Longoria, Julianne Moore és Sofia Vergara is.

A 31 éves tervezőt, akit 2011-ben a British Fashion Awardson, majd tavaly a Glamour Women of the Year-en is elismertek munkásságáért, elmondása szerint kedvenc korszaka, a negyvenes évek inspirálták az időtlen cipők tervezésénél – írja a dailmail.co.uk.

A divatmániás celebek körében egyre népszerűbb, régi Hollywood-stílusú lábbeliknek megkérik az árát, egy arany színű magassarkú, amit Kim Kardashianon és Beyoncén is el tudnánk képzelni, 595 fontba, 203 ezer forintba kerül Olympia szalonjában. Egy bordó, cicás telitalpúért 213 ezer forintot, egy karácsonyfa-zöld tűsarkúért pedig 795 fontot, 271 ezer forintot kér a tervező, akinek népszerűségét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy tavaly májusban megnyitotta első amerikai butikját New Yorkban.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta