OFFLINE

Kinek áll jobban ugyanaz a ruha?

2013. február 18., hétfő 07:53

Két hete a Story gála piros ruháival kapcsolatban kérdeztünk, aztán a tüllruhákról kellett dönteniük, most viszont nem két, hanem három híresség közül kell kiválasztaniuk azt, akinek legjobban állt adott ruha. Alexander McQueen klasszikus vonalvezetésű estélyije három színben bukkant fel a vörös szőnyegen, az Alice + Olivia divatmárka gyöngydíszítésű ruhájánál csak a körítés különbözik. A Femme D'armes cég csipkeruháját csak két híresség, Brooklyn Decker és Louise Roe viselte, viszont a brit televíziós személyiség két színben is kipróbálta az estélyit. Szavazzanak!

Emily Blunt, Kim Marsh és Natalie Gumede

Kinek állt jobban?

 • 2054
  Emily Bluntnak
 • 1155
  Kim Marshnak
 • 548
  Natalie Gumede-nek

Alexander McQueen estélyijét először Emily Blunt viselte a vörös szőnyegen, amikor tavaly októberben megjelent a Harper's Bazaar magazin Women of the Year elnevezésű díjátadóján. A Looper című film mellékszereplője a rendezvényre a ruha narancssárga verzióját és egy strasszköves nyakláncot választott.

Kim Marsh és Natalie Gumede ugyanazon a brit televíziós díjátadón viselte a McQueen-kreációt, ráadásul mindkét színésznő a brit Coronation Street című sorozat szereplője, így esélyük sem volt arra, hogy a terem két végében próbálják meghúzni magukat, a produkció szereplőinek ugyanis egymás közelében kellett helyet foglalniuk. Marsh és Gumede szerencsére a ruha különböző színű verzióit viselte a díjátadón. A fehér ruhához Kim Marsh egy fehér szőrmestólát választott, míg Gumede a fekete estélyi mellé nem választott kiegészítőt.

Rumer Willis, Krysten Ritter és Zendaya Coleman

Kinek állt jobban?

 • 496
  Rumer Willisnek
 • 1207
  Krysten Ritternek
 • 2125
  Zendaya Colemannek

Az Alice + Olivia divatmárka gyöngydíszítéses ruhája nagy népszerűségnek örvendett októberben és novemberben. Az állatmintás hímzéses ruhát először Rumer Willis viselte az amFar Gálán. Bruce Willis lánya nem erőltette meg magát, a ruhához fekete YSL szandált és ezüst táskát választott.

Krysten Ritter, aki a nemrég elkaszált Don't Trust The Bitch in Apt. 23. című sorozat főszereplője volt, már sokkal merészebben választott kiegészítőket. A ruhához ugyanis tűzpiros cipőt és napszemüveget vett fel, és a magasan összefogott haja is sokkal vidámabbá tette az összeállítást.

A ruhát harmadikként Zendaya Coleman viselte, akit valószínűleg csak azok ismernek, akik nézték a Risza Fel! című sorozatot. Az énekesnőként is tevékenykedő Coleman sem visszafogottan viselte a ruhát, a rózsaszín rúzsa és körömlakkja mellé még egy strasszköves övet is választott.

Brooklyn Decker és Louise Roe kétszer

Kinek állt jobban?

 • 1237
  Brookyn Deckernek
 • 806
  Louise Roe-nak feketében
 • 1589
  Louise Roe-nak bézsben

Amennyire ritka, hogy egy híres tervező ugyanazon ruháját háromszor is láthatjuk a vörös szőnyegen, annyira szokatlan az is, hogy egy híresség ugyanazt a ruhát többféle színben is viselje (kivétel persze Victoria Beckham, aki saját tervezésű ruháival teszi ezt).

A Femme D'armes kreációját először a Victoria's Secret modell, Brooklyn Decker viselte tavaly áprilisban egy Dél-Koreai filmbemutatón. A keveset takaró csipkeruha testszínű verzióját láthattuk viszont novemberben Louise Roe-n. A brit televíziós műsorvezető valószínűleg elégedett lehetett az estélyivel, mert januárban a fekete verziójában jelent meg a nyilvánosság előtt.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta