no

Kinek áll jobban ugyanaz a ruha?

Két hete a Story gála piros ruháival kapcsolatban kérdeztünk, aztán a tüllruhákról kellett dönteniük, most viszont nem két, hanem három híresség közül kell kiválasztaniuk azt, akinek legjobban állt adott ruha. Alexander McQueen klasszikus vonalvezetésű estélyije három színben bukkant fel a vörös szőnyegen, az Alice + Olivia divatmárka gyöngydíszítésű ruhájánál csak a körítés különbözik. A Femme D'armes cég csipkeruháját csak két híresség, Brooklyn Decker és Louise Roe viselte, viszont a brit televíziós személyiség két színben is kipróbálta az estélyit. Szavazzanak!

Emily Blunt, Kim Marsh és Natalie Gumede

Kinek állt jobban?

Alexander McQueen estélyijét először Emily Blunt viselte a vörös szőnyegen, amikor tavaly októberben megjelent a Harper's Bazaar magazin Women of the Year elnevezésű díjátadóján. A Looper című film mellékszereplője a rendezvényre a ruha narancssárga verzióját és egy strasszköves nyakláncot választott.

Kim Marsh és Natalie Gumede ugyanazon a brit televíziós díjátadón viselte a McQueen-kreációt, ráadásul mindkét színésznő a brit Coronation Street című sorozat szereplője, így esélyük sem volt arra, hogy a terem két végében próbálják meghúzni magukat, a produkció szereplőinek ugyanis egymás közelében kellett helyet foglalniuk. Marsh és Gumede szerencsére a ruha különböző színű verzióit viselte a díjátadón. A fehér ruhához Kim Marsh egy fehér szőrmestólát választott, míg Gumede a fekete estélyi mellé nem választott kiegészítőt.

Rumer Willis, Krysten Ritter és Zendaya Coleman

Kinek állt jobban?

Az Alice + Olivia divatmárka gyöngydíszítéses ruhája nagy népszerűségnek örvendett októberben és novemberben. Az állatmintás hímzéses ruhát először Rumer Willis viselte az amFar Gálán. Bruce Willis lánya nem erőltette meg magát, a ruhához fekete YSL szandált és ezüst táskát választott.

Krysten Ritter, aki a nemrég elkaszált Don't Trust The Bitch in Apt. 23. című sorozat főszereplője volt, már sokkal merészebben választott kiegészítőket. A ruhához ugyanis tűzpiros cipőt és napszemüveget vett fel, és a magasan összefogott haja is sokkal vidámabbá tette az összeállítást.

A ruhát harmadikként Zendaya Coleman viselte, akit valószínűleg csak azok ismernek, akik nézték a Risza Fel! című sorozatot. Az énekesnőként is tevékenykedő Coleman sem visszafogottan viselte a ruhát, a rózsaszín rúzsa és körömlakkja mellé még egy strasszköves övet is választott.

Brooklyn Decker és Louise Roe kétszer

Kinek állt jobban?

Amennyire ritka, hogy egy híres tervező ugyanazon ruháját háromszor is láthatjuk a vörös szőnyegen, annyira szokatlan az is, hogy egy híresség ugyanazt a ruhát többféle színben is viselje (kivétel persze Victoria Beckham, aki saját tervezésű ruháival teszi ezt).

A Femme D'armes kreációját először a Victoria's Secret modell, Brooklyn Decker viselte tavaly áprilisban egy Dél-Koreai filmbemutatón. A keveset takaró csipkeruha testszínű verzióját láthattuk viszont novemberben Louise Roe-n. A brit televíziós műsorvezető valószínűleg elégedett lehetett az estélyivel, mert januárban a fekete verziójában jelent meg a nyilvánosság előtt.

Oszd meg másokkal is!
no
Mustra