OFFLINE

Kanye West a lemezborítójából csinált cipőt

2013. február 18., hétfő 13:49

Kanye West tavaly két szandált tervezett Giuseppe Zanottival, akkor a hetvenes évek és Afrika ihlette kollekciót 1,3 millió és 207 ezer forint közötti áron dobták piacra. A kötött anyaggal és gyöngyökkel díszített extrém lábbelikre Kim Kardashinanon kívül nem sok híresség csapott le, így kíváncsiak vagyunk, hasonló sorsra jut-e a Grammy-díjas rapper és az olasz cipész újabb együttműködése is.

Az 1352 dollárra, 293 ezer forintra beárazott, a körömcipő trendhez színben igazodó szandál ősszel debütált a divathéten, februártól pedig már a francia Collette oldalán is elérhető a hófehér, szoborszerű magassarkú cipő, melyet az apaság elé néző West legújabb albumához hasonlóan „Cruel Summer” (Kegyetlen nyár) névre keresztelt.

Kanye West legújabb munkája Giuseppe Zanottival
Kanye West legújabb munkája Giuseppe Zanottival

Mi nem igazán értjük, hogy miért kollaborál a neves cipész Kanye Westtel, ön például felvenné a  lemezborítóhoz igazított szandált? Hordhatóbbnak találja a tavalyinál, vagy úgy gondolja, hogy Kim Kardashian lesz az egyetlen nő a vörös szőnyeges eseményeken, akit lencsevégre kapnak majd a szárnyas, jéghegy színű cipőben?

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta