OFFLINE

Rebeka télen is hord pasztellszíneket

2013. február 17., vasárnap 18:43

Utcai divat blogunk némiképp új formában jelentkezik: a hangsúly az időjárásról a képekre kerül, galéria helyett ezentúl egymás alá rendezve találja meg fotósunk képeit. Külföldi anyagok helyett csak itthon készült képeket kap. Nézze meg újabb street fashion modellünket, Rebekát!

Rebeka

Rebeka még a hidegben is boldogan mosolyog: a csinos, magas lány nyugodtan hordhat leggingst, szép lábai vannak és a barackszínű felső is jól megy a sok feketéhez. Igazából a barna táska sem lóg ki az összképből. Nekünk nagyon bejön Rebeka egyszerű, mégis kifinomult stílusa, és önnek?

Kabát: Zara

Kardigán: H&M

Nadrág: nem tudja

Cipő: Vagabond

Sapka: nem tudja

Táska, felső: Reserved

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta