no

Twiggy a Marks & Spencer kedvéért tér vissza

A 63 éves, máig kivételesen csinos modell 2013-ban a Marks & Spencernek tervezett ruhákat, melyeket nagy örömmel be is mutat. Szürke hasítottbőr motorosdzsekiket, ceruzaszoknyákat, csipkés, derékban szűkített ruhákat tervezett az exmodell a márkának. Ezen a videón kívül ide kattintva még rengeteget talál.

 

Azt nem tudjuk, Magyarországra mi jut el Twiggy kollekciójából, de a darabok egymással jól variálhatók. A legolcsóbb a kollekcióból egy 12,50 fontos (4200 forint) V nyakú póló, a legdrágább a bőr motorosdzseki 199 fontért (67 ezer forint). Rá is fért egy kis tervezői frissítés a Marks & Spencerre, mert legutóbb már semmi jót nem tudtak róla írni a Daily Mailnél.

A modellnek ez már a második M&S kollekciója, tavaly már felkérték egyszer. „nagyon izgatott vagyok, hogy folytathatom az együttműködést a márkával. Nagyon inspiráló volt együtt dolgozni, és széles körnek terveztünk. Nagyon szeretek tervezni, és már négy évtizede a divatiparban dolgozom, és szerintem a divatnak szórakoztatónak kell lennie, remélem a kollekcióin is látszik, hogy örömmel terveztem” – mondta Twiggy a lapnak. Nézze meg a kollakció egy részét galériánkban, a többit a cég oldalán!

Oszd meg másokkal is!
no
Érdekességek