OFFLINE

Twiggy a Marks & Spencer kedvéért tér vissza

2013. február 16., szombat 12:00

A 63 éves, máig kivételesen csinos modell 2013-ban a Marks & Spencernek tervezett ruhákat, melyeket nagy örömmel be is mutat. Szürke hasítottbőr motorosdzsekiket, ceruzaszoknyákat, csipkés, derékban szűkített ruhákat tervezett az exmodell a márkának. Ezen a videón kívül ide kattintva még rengeteget talál.

 

Azt nem tudjuk, Magyarországra mi jut el Twiggy kollekciójából, de a darabok egymással jól variálhatók. A legolcsóbb a kollekcióból egy 12,50 fontos (4200 forint) V nyakú póló, a legdrágább a bőr motorosdzseki 199 fontért (67 ezer forint). Rá is fért egy kis tervezői frissítés a Marks & Spencerre, mert legutóbb már semmi jót nem tudtak róla írni a Daily Mailnél.

A modellnek ez már a második M&S kollekciója, tavaly már felkérték egyszer. „nagyon izgatott vagyok, hogy folytathatom az együttműködést a márkával. Nagyon inspiráló volt együtt dolgozni, és széles körnek terveztünk. Nagyon szeretek tervezni, és már négy évtizede a divatiparban dolgozom, és szerintem a divatnak szórakoztatónak kell lennie, remélem a kollekcióin is látszik, hogy örömmel terveztem” – mondta Twiggy a lapnak. Nézze meg a kollakció egy részét galériánkban, a többit a cég oldalán!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta