OFFLINE

1,7 milliós kalap talált evőeszközből: menő vagy ciki?

2013. február 16., szombat 11:33

A pakisztáni Karachiban élő és dolgozó Adeele Suleman első ránézésre megdöbbentő és különös munkái jól tükrözik a pakisztáni társadalmat a kortárs kultúrában. Az 1970-ben született művész olyan talált, hétköznapi tárgyakból készíti kissé űrlényes sisakjait és drámai szobrait, mint csatornafedelek, zuhanyrózsák, vízvezetékek, láncok, szögek, csavarok, edények, illetve evőeszközök.

A helyi képzőművészeti tanszék adjunktusaként és koordinátoraként is működő Suleman egyéni kiállítását a New York-i közönség is nagy érdeklődéssel fogadta, ennek sikerét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy egy zománc főzőedényből készített kalapért, melyből merőkanalak állnak ki, 8000 dollárt, 1,7 millió forintot kér a művésznő – írja a saffronart.com. Ön mit gondol, menő kukázott tárgyakból modern szobrokat készíteni, vagy cikinek találja, hogy méregdrágán árulják a használt evőeszközöket? Esetleg úgy gondolja, hogy hasonlót ön is össze tudna rakni? Akkor csinálja.

1112 szavazat 1032 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta