OFFLINE

Hány forint a Burberry kockás sál?

2013. február 15., péntek 21:03

A Peek & Cloppenburgban régóta szemeztem már a Burberry kockás sálakkal, melyek megbízhatóan ott lógnak az üzletben évek óta. Ősszel, amikor ismét kinéztem magamnak egy közepesen barna darabot, 12 ezer forint körüli áron kínálták a sálat, akkor nem készítettem róla fotót. Most már látom, hogy ez hiba volt, mert akkor mégiscsak teljesebb lenne a galéria. A héten a leárazásos boltkörkép alatt ismét benéztem az üzletbe, ahol sosincsenek leárazva a Burberry-szerű sálak, de gondoltam, hátha. Nem hiába reménykedtem, 12 ezer helyett most (igaz, leárazásos cetli nélkül) csak 8-9 ezer forintba kerülnek ezek a sálak.

Pontosabban, ha olyat veszünk le a fogasról, amire az van írva, hogy egész éves áru, akkor 9490 forintot kell fizetnünk, ha olyat, amire az van írva, hogy nyári, vagy tavaszi áru, akkor 8490 forintot kell fizetnünk. A szín és az anyag megegyezik, de persze van csavart anyagú sál és világosabb színű is, körülbelül ugyanennyire követhetően beárazva.

A Burberry nyári kínálatában egyébként ilyen sál pont nincs, de a hasonló, zöldes színű kendő 325 euróba, azaz 95 ezer forintba kerül.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta