Hány forint a Burberry kockás sál?

A Peek & Cloppenburgban régóta szemeztem már a Burberry kockás sálakkal, melyek megbízhatóan ott lógnak az üzletben évek óta. Ősszel, amikor ismét kinéztem magamnak egy közepesen barna darabot, 12 ezer forint körüli áron kínálták a sálat, akkor nem készítettem róla fotót. Most már látom, hogy ez hiba volt, mert akkor mégiscsak teljesebb lenne a galéria. A héten a leárazásos boltkörkép alatt ismét benéztem az üzletbe, ahol sosincsenek leárazva a Burberry-szerű sálak, de gondoltam, hátha. Nem hiába reménykedtem, 12 ezer helyett most (igaz, leárazásos cetli nélkül) csak 8-9 ezer forintba kerülnek ezek a sálak.

Pontosabban, ha olyat veszünk le a fogasról, amire az van írva, hogy egész éves áru, akkor 9490 forintot kell fizetnünk, ha olyat, amire az van írva, hogy nyári, vagy tavaszi áru, akkor 8490 forintot kell fizetnünk. A szín és az anyag megegyezik, de persze van csavart anyagú sál és világosabb színű is, körülbelül ugyanennyire követhetően beárazva.

A Burberry nyári kínálatában egyébként ilyen sál pont nincs, de a hasonló, zöldes színű kendő 325 euróba, azaz 95 ezer forintba kerül.

Oszd meg másokkal is!
Mustra