OFFLINE

Véd a terhességtől a kotonos pulóver

2013. február 14., csütörtök 14:48

A Firebox uniszex, Safe-Sex Sweater (Biztosnágos szex pulóver) névre keresztelt felsője készítői szerint véd a nem kívánt terhességtől és a szexuális úton terjedő betegségektől is, mert annyira ronda, hogy viselőjét nem fogja magához közel engedni senki – írja az swns.com.

A ronda pulóver igazi must have, ha csúnyapulcsi-buliba vagyunk hivatalosak, mert tényleg nem túl dekoratív a rá nyomtatott rengeteg koton. „Csak vedd fel és nyugodj meg, annak biztos tudatában, hogy az egyedi mintának és a latex-poliészter anyagnak köszönhetően védve vagy minden nem kívánt szexuális aktustól” – mondta a cég szóvivője. A pulóvert a Firebox.com-ról lehet megrendelni 40 fontért, azaz 13600 forintért. Valentin napra pont jó ajándék lehet, csak kérdés, kinek? Önnek tetszik? (Legalább olcsóbb, mint a designer változat.) Viselne ilyesmit, vagy cikinek tartja a viccesnek szánt ronda pulóvert?

1470 szavazat 1240 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta