OFFLINE

Romeo Beckham megint a Burberrynek majomkodik

2013. február 13., szerda 17:22

Míg anyja saját márkáját igyekszik felfuttatni nem kis sikerrel, második legidősebb fia, a 2002-es születésű Romeo a Burberrynek modellkedik. Most a srác a divatház nyári táskáit mutathatja be Edie Campbell, Charlie France és Charlotte Wiggins modellekkel együtt.

Hogy tetszik a Beckham gyerek?

  • 1843
    Idegesítő ez a kampány
  • 553
    Aranyos, tetszik!

A kiegészítők egyébként ugyanolyan csillogók, mint a Burberry ballonjai a nyári szezonra, az azonban inkább erőltetett, mint vicces, ahogy a 10 éves, rendezetlen fogsorú gyerek vigyorog a héttérben a képeken és a reklámfilmben.

Ön szerint? Aranyos, vagy inkább idegesítő a Beckham gyerek, aki egyre biztosabb, hogy nem lesz focista, mint az apja, hanem a divatbizniszben keres helyet magának, mint édesanyja.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta