OFFLINE

Íme Dezső, az ékszerkollekció

2013. február 13., szerda 19:32

Szeretjük az olyan külföldi márkaneveket, amik itthon nem működnek, vagy legalábbis viccesen hangzanak. A New York-i divathéten most mutatták be Sarah Beltrán tervezőnő új ékszerkollekcióját. A bemutatón készült fotók láthatók a galériában, és már csak azért is érdekes megnézni őket, mert Beltrán rengeteget utazik mindenféle egzotikus helyekre, és ott maga gyűjti össze az óceánból azokat a kagylókat és köveket, amiket aztán 18 karátos rózsaszín aranyba foglal. Még érdekesebb azonban, hogy az egészet „Dezso” márkanévvel kínálja. Azt hittük, hogy titokban Kosztolányi-rajongó, de nem ez van a dolog mögött: Beltrán azt írja a website-ján, hogy azért ezt a nevet választotta, mert a Dezso latinul Vágyat jelent.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta