OFFLINE

Menő vagy ciki a félszemes frizura?

2013. február 12., kedd 10:21

A New York-i divathéttel megkezdődött a divathétszezon legjavát jelentő négy hét, és az öltözködés amerikai fővárosának felhozatalából az egyik kedvencünk a St. John nevű márka bemutatója volt. Persze lehet, hogy a kaliforniai központú cég nem venné jó néven, hogy nekünk nem is annyira a ruhák, hanem a hajak miatt szúrt szemet ez a bemutató: valamennyi modell haját oldalt elválasztották, és úgy előrefésülték, hogy az arc felét eltakarja. Fél szemmel kikandikálva a frizura mögül nem lehet egyszerű végiglavírozni még egy divatbemutató kifutóján sem, arról nem is beszélve, hogy milyen idegesítő egy ilyen haj az életben. Viszont sokak szerint eszméletlen jól néz ki, például a St. John stylistja szerint, meg szerintünk. Ön melyik oldalon áll? Nézze végig a fotókat, aztán kattintson!

1564 szavazat 1436 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta