Nagyszabású bulival indul Naomi Campbell modellkereső műsora

Február közepén indul az új topmodell-kereső reality, melynek mentorai a műsorban majd egymással versengő Naomi Campbell, Coco Rocha és Karolina Kurkova lesznek. Az Oxygen tévé „The Face” névre keresztelt showjának házigazdája pedig a Tyra Banks féle Topmodell leszek című műsorból átcsábított Nigel Baker lesz – írja a huffingtonpost.com.

Az előzetes castingok és promók után a napokban sort kerítettek a nagyszabású premierre is New Yorkban, melyen szép számmal képviseltette magát a divatvilág krémje a szupermodellektől a stylistokon át a legnevesebb divatfotósokig. A reflektorfényben természetesen a műsor házigazdái álltak, bár a frufrus Naomi Campbell fehér estélyije bundával és Coco Rocha klasszikus vintage ruhája elhalványította a 28 éves Kurkova merész, rojtokra szaggatott, vállnélküli, a vörös szőnyegre mégis szokatlan merészen kék koktélruháját.

A premiert elnézve kíváncsian várjuk a már most álomcsapatként emlegetett négyes fogat online is követhető műsorát, de leginkább azt, hogy a 42 éves Campbell vajon még mindig tudja-e, mi kell ahhoz, hogy valakiből szupermodell legyen 2013-ban. Nézze meg a galériában, hogy milyen egy topmodellekkel és divatikonokkal megtelített exkluzív bemutató New Yorkban!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek