OFFLINE

Nagyszabású bulival indul Naomi Campbell modellkereső műsora

2013. február 10., vasárnap 11:49

Február közepén indul az új topmodell-kereső reality, melynek mentorai a műsorban majd egymással versengő Naomi Campbell, Coco Rocha és Karolina Kurkova lesznek. Az Oxygen tévé „The Face” névre keresztelt showjának házigazdája pedig a Tyra Banks féle Topmodell leszek című műsorból átcsábított Nigel Baker lesz – írja a huffingtonpost.com.

Az előzetes castingok és promók után a napokban sort kerítettek a nagyszabású premierre is New Yorkban, melyen szép számmal képviseltette magát a divatvilág krémje a szupermodellektől a stylistokon át a legnevesebb divatfotósokig. A reflektorfényben természetesen a műsor házigazdái álltak, bár a frufrus Naomi Campbell fehér estélyije bundával és Coco Rocha klasszikus vintage ruhája elhalványította a 28 éves Kurkova merész, rojtokra szaggatott, vállnélküli, a vörös szőnyegre mégis szokatlan merészen kék koktélruháját.

A premiert elnézve kíváncsian várjuk a már most álomcsapatként emlegetett négyes fogat online is követhető műsorát, de leginkább azt, hogy a 42 éves Campbell vajon még mindig tudja-e, mi kell ahhoz, hogy valakiből szupermodell legyen 2013-ban. Nézze meg a galériában, hogy milyen egy topmodellekkel és divatikonokkal megtelített exkluzív bemutató New Yorkban!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta