OFFLINE

Ilyen kabátokban telelnek a divatikonok

2013. február 10., vasárnap 12:43

A hideg téli időjárás rákényszerít minket a praktikusan réteges, ám nem minden esetben mutatós öltözködésre, aminek egyhangúságát a legtöbb esetben csak egy csinos kabáttal dobhatjuk fel. A szezonvégi kiárusításoknak hála, most kedvezőbb áron beszerezhetünk egy-két időtállóbb darabot. Nézze meg, milyen fazonokat viselnek a hírességek, melyekhez hasonlót ön is talál a hazai fast-fashion üzletekben!

Színes kabát

A Jake Gyllenhaallal randizgató Katie Holmest még novemberben kapták lencsevégre ebben a lenyűgöző piros kabátban, melyben úgy nézett ki a színésznő, mint az ismert amerikai számítógépes karakter, a mindig pirosba öltöztetett Carmen Sandiego. Holmeshoz hasonlóan Taylor Swift is a színes kabátok híve, az idei a szezonban láthattuk már királykék, hófehér és mustársárga téli kabátokban is a szőke énekesnőt. Ha ön is szeretne kitűnni a téli időjárás okozta egyhangúságból, hasonló piros kabátot a Zarában 29995 forintért, a Mangóban ennél valamivel olcsóbban, 19995 forintért szerezhet be.Taylor Swift féle egyenes szabású mustár barna kabát pedig a Zarában kapható 29995 forintért.

Hatvanas évek stílusa

Továbbra is dübörög a hatvanas évek divatja és extravaganciája, amit a brazil divattervező anyával büszkélkedő színésznő, Camilla Belle remekül párosított Jackie Onassis stílusával. Az 1986-os születésű Belle a kiegészítőkre is nagy hangsúlyt fektetett, mikor kabátjával megegyező színű cipőt választott a londoni Ferragamo partira. Hasonló nagy galléros, derékban megkötős kabátot fehér színben a Mangóban találni 17995 forintért, egér szürkében egy öves kabát pedig 39995 forintba kerül a márkánál.

Aszimmetrikus minták a kabáton

Bár a legtöbb esetben a fekete kabátokat keressük az üzletekben, néha érdemes felpróbálni egy-egy bátrabb mintával ellátott darabot is, ahogy Gwen Stefani is tette, mikor emellett a fekete-fehér mintás kabát mellett döntött.- írja a peoplestylewatch.com. A ruhásszekrény más darabjaival és kiegészítőivel kiválóan párosítható kabáthoz hasonló darab a Zarában 15995 forintba, a Mangóban 7995 forintba kerül az idei szezonban.

Tengerész és katonai stílus

Ha már a könyökén jön ki a Rihannán is sokat látott katonai stílus, csatlakozzon Hilary Swankhez, akit nemrég egy aranygombokkal díszített 430 eurós, 125000 forintos Gerard Darel kabátban kaptak lencsevégre az utcán. A 38 éves színésznő tiszteletet parancsoló kabátját stílusosan egy szegecses, rózsaszín táskával dobta fel délutáni sétájához. Ha kipróbálná Swank stílusát, a Zarában arany gombos tengerész kabátért 29995 forintot, a Mangóban egy hasonló fehér változatért 17995 forintot kell fizetni.Amennyiben mégis Rihanna stílusában bízna jobban,a military mintás kabátot a Stradivariusban 139995 forintért, a H&M-ben pedig 9990 forintért megtalálja.

Elegánsan vagány

Az idei év egyik sláger darabjai szinte mind egytől-egyig az elegánsan vagány kategóriába tartoznak. Nem véletlen, hogy ezt a stílust követi a People magazin legjobban öltözött sztárok listájára felkerült Emma Stone is, akit egy tweedből és bőrből készült 620 dolláros,138000 forintos Maje kabátban fotóztak le Párizsban. A különböző stílusok váratlan találkozásából létrejött kabátra a Stradivariusban 13995 forintért, a Zarában pedig 37995 forintért tehet szert. Hasonlóan menő idén a Doctor House-ból ismert Olivia Wilde bőr biker dzsekije is, amit a H&M is piacra dobott 9990 forintért.

Szőr a kabáton

A divatba jött Olivia Palermo és más stílusikonok is előszeretettel hordják átmeneti kabátjuk felett kedvenc szőrme mellényüket az idei szezonban. A kicsit rossz lányos, friss, hangulatos trend a hazai üzletekben is kapható. A Mangóban egy műszőr kabát 12995 forintba kerül, a Pull & Bearben pedig 15995 forintot kell otthagyni egy szőrme mellényes kabátért. Nézze meg a galériában a hazánkban is kapható legmenőbb darabokat!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

OTTHONTÉRKÉP Ide költözött az Obama család a Fehér házból

Ízlés és pénztárca kérdése, hogy sokalljuk-e azt a 8,1 millió dollárt, amit a volt amerikai elnök és felesége kifizetett azért a washingtoni házért, amiben január óta lakik. Az mindenesetre biztos, hogy az új otthon felettébb impozáns.

MÁS TÉSZTA Alakbarát palacsinta

Van egy jó ötletünk, hogy jutalmazd meg magad egy isteni reggelivel, ami ráadásul még nem is terhelő, hiszen javarészt egészséges, izomépítő fehérjéből van.

STÍLER Csúcstechnika a tökéletes bikini titka

Ha jól választunk, és esetleg hajlandóak vagyunk egy kicsit többet költeni, sok kellemetlenségtől megkímélhetjük magunkat. Lássuk, milyen a jó bikini!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta