no

Ezek voltak az idei díjkiosztók legmenőbb körmei

A vörösszőnyeges eseményeken a puccosabbnál-puccosabb estélyi ruhák és drágakövekkel kirakott ékszerek mellett az olyan kiegészítők is sokat nyomnak a latban egy-egy outfitnél, mint a frizura és a manikűr stílusa. Az Ok Magazin szerkesztői szemügyre vették, hogy melyek voltak az idei SAG (tévé és filmszínészek szakszervezetének gálája) és a Golden Globe legfeltűnőbb köröm-villantásai, amiket ön is bátran elkészíthet magának!

Kelly Osbourne szivecskés körme

A celebgyerek már a 64. Emmy-díjátadón is nagy feltűnést keltett 250 ezer dolláros, 55 millió forintot érő, 267 karátos fekete gyémántos körmeivel. A 28 éves híresség a SAG-on figyelemfelkető, csillogó, feketére lakkozott szivecskés körmökkel jelent meg, ami gyűrűjével és a fülbevalójával is összhangban volt. Hasonló formájú mintákat ön is pingálhat magának az Opi Minnie Mouse és a Maybelline lakkjaival, melyeknek üvegében szív alakú glitterek találhatóak.

Anne Hathaway pillangós körme

A Nyomorultakért a legjobb női mellékszereplőnek járó díjat bezsebelő Anne Hathaway elbűvölő ruháját egy fekete-fehér pillangós körömkreációval dobta fel, melyet a L'Oréal Paris körömmestere, Tom Bachik készített a színésznőnek. Ilyen egyszerű és elegáns mintát ön is készíthet magának, ha fehérre festett körmére fekete akrilfestékkel megfesti a pillangót, majd pöttyöket tesz a pillangó szárnyára, végül a festék száradása után fényzselével fedi le a teljes felületet.

Naomi Watts metál fényű körmei

A 44 éves szőke színésznő ezüst fényű Marchesa ruhájához választotta az Essie „Stylenomics” névre keresztelt kollekciójának metál fényű lakkját, melyre még egy réteg „Imported Bubbly” lakkot is felvitt Watts körömfelelőse. A végeredményhez elegánsan mutatott a méregzöld kővel kirakott nagyméretű gyűrű. A sminktrendekhez igazodó lakkot a Mac és az Essie oldalán lehet beszerezni.

Adele hegyes arany körmei

A gyermekét kicsi Mogyinak becéző Golden Globe-díjas énekesnő a celebek kedvenc manikűrösével, Kimmie Kyeessel festette aranyszínűre hegyesre reszelt körmeit a díjátadóra. A díj színével már-már megegyező exkluzív festéket szinte az összes körömlakkmárka piacra dobta az idei szezonban.

Zooey Deschanel filmes körmei

A Dr. Csontból ismerős színésznő tavaly zöld Prada ruháját dobta fel szmokingos manikűrjével. A körömmániás hírében álló Deschanel az idei Golden Globe-ra filmtekercset és kamerát pingáltatott körmeire, amit az OPI fekete, fehér és arany színű lakkjaival, illetve a videó segítségével ön is egyszerűen lekoppinthat.

Oszd meg másokkal is!
no
Érdekességek