OFFLINE

Minden idők legjobb Grammy ruhái

2013. február 8., péntek 20:19

A hétvégén tartják az 55. Grammy gálát, ennek alkalmából összeszedtük az eddigi díjátadók legszebb, legemlékezetesebb ruháit. Villantásokat ebben a galériában nem fog látni – ahogy a tévében se vasárnap –, de megnézheti Whitney Houston 1986-os estélyijét, és Katy Perry tavalyi Elie Saab ruháját is!

A Huffington Post gyűjtésében az első Whitney Houston 1986-os tök egyszerű, kék ruhája, mely tulajdonképp ma is megállná helyét a vörös szőnyegen, ha kicsit több ékszert venne fel hozzá viselője. A 80-as 90-es évekből több jó szettet nem is találunk, Britney Spears követi Houstont 2000-es, talpig fehér együttesével. A szőrmestóláért biztos nem rajong a PETA, de furcsa megnézni egy ilyen korai képet Spearsről: még egyáltalán nincs szétesve, csodásan fest a fehér ruhában.

Kelly Rowlandnek és Christina Aguilerának is sikerült egyszer-egyszer szépen felöltöznie, bár egyikük ruhájának a tervezőjéről sem derült ki semmi. Aguilera szintén fehérben volt csinos 2006-ban (mint Spears évekkel korábban), és Rowland is egy ezüstösen csillogó, földet söprő ruhában nyerte el a Huffington Post szerkesztőinek tetszését. 2007-ben Mary J. Blige nézett ki a legjobban a V-nyakú Michael Kors estélyiben, 2008-ban az általában borzalmasan öltözködő Fergie mutatta meg, hogy tud ő jól is kinézni, ha Calvin Klein öltözteti – nézze meg a galériában!

2008 egyébként is jó év volt, Fergie mellett Faith Hill énekesnőn is remek ruhát láthattunk: egy Valentino estélyit. Carrie Underwood szettjét is az egekbe magasztalták, pedig a virágos, földet söprő Zuhair Murad estélyi nem feltétlenül áll neki remekül. Nelly Furtado Arthur Mendoca estélyije is érdekes választás, de jól áll a kék szín és a csavart fazon az éppen szőke énekesnőnek. Katy Perry először 2010-ben tűnt fel a jól öltözött celebnők között, egy virágokkal hímzett Zac Posen estélyivel, ami szerintünk a valaha volt legjobb ruhája Perrynek. És bár bekerült a 2012-es legjobban öltözöttek közé is Perry, az Elie Saab ruha nyomába sem ér a Zac Posen ruhának.

A 2011-es évben is rengetegen eltalálták, hogyan kell felvonulni a vörös szőnyegen: Natasha Bedingfield Abed Mahfouzban, Lea Michele Emilio Pucciban, Florence Welch Givenchy-ban, Heidi Klum Julien Macdonaldban pompázott, de Eva Longoriának is jól állt az Ashi Studio ruha.

A tavalyi gálán ugyan még nem volt tilos villantani, de sokan nem arra mentek rá, hogy minél többet mutassanak magukból: Kelly Rowland Alberta Ferrettiben csillogott, Fergie végre ismét jól öltözött egy Jean Paul Gaultier estélyiben, és Carrie Underwood is jól nézett ki Gomez-Gracia estélyijében. Nézze meg a legjobban öltözött Grammys celebnőket a galériában!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta