OFFLINE

Karl Lagerfeld leszólta Michelle Obama frufruját

2013. február 8., péntek 13:23

Michelle Obama anélkül vágatott frufrut magának, hogy előtte kikérte volna az excentrikus Karl Lagerfeld véleményét, melynek meg is lett a következménye. A melegházasságot támogató tervező a napokban a francia Canal Plus csatornán adott hangot véleményének, miszerint szereti Madame Obamát, de nem érti, miért kellett frizurát váltania. „Őszintén szólva ez a frufru nem volt túl jó ötlet, sőt, inkább rossz ötlet volt. Ezzel a frizurával úgy néz ki, mint egy hírolvasó” – mondta ki az ítéletet a First Lady frizurájára a designer.

Michelle Obama új frizuráját, mellyel pár héttel ezelőtt, férje másodszori beiktatásán debütált, széles körben dicsérték a divatmagazinok, sőt még maga Barack Obama is elmondta véleményét a változtatásról: "Szeretem a feleségem új frufruját, ő mindig jól néz ki!" – írja a nymag.com.

Az Allure magazin főszerkesztője, Linda Wells szerint a First Lady frufruja határozottan fiatalosabb, kacérabb stílust követ, mint a korábbi frizurája, de a New York-i sztárfodrász, Robert Stuart is hasonlóképpen vélekedik a változásról: „Ez sokkal lágyabb és a fiatalosabb, ami által sokkal megközelíthetőbbnek tűnik, ráadásul a szemét is kiemeli”. Ön mit gondol, igaza van véleményét sosem titkoló Lagerfeldnek vagy már megint túlzásokba esett a Chanel tervezője?

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta