OFFLINE

Így legyen szép betegen is!

2013. február 7., csütörtök 12:30

Bár a Google megmondja, hogy mikor jön az influenzajárvány, ennek ellenére nehéz megúszni, hogy elkapjunk valamit a téli szezonban. A Bellasugar szerkesztői készítettek egy hasznos videót arról, hogy milyen egyszerű lépéseket kell tennünk, ha legalább külsőleg szeretnénk jobban érezni magunkat az influenza alatti napokban.

Első lépésként Kirby Johnson szépségszakértő egy zsírosabb hidratáló krémet ajánl, amivel könnyen eltüntethetjük arcunkról a száraz foltokat és pótolhatjuk a bőr vízveszteségét. Betegség alatt szemünket ajánlatos vízálló szempillaspirállal festeni, illetve fekete szemceruza helyett fehér ceruzával kihúzni (már ha egyáltalán van erőnk sminktükör elé ülni lázasan), melynek segítségével kevésbé tűnünk majd levertnek és fáradtnak.

Ha szemünk a láztól túl vörössé válik, bátran vessük be a szemcseppet is. Hogy az arcunknak is adjunk egy kis pírt, natúr színű púderrel és egy színes ajakbalzsammal kendőzzük a betegség tüneteit. Ön szokta magát sminkelni a betegség alatt vagy inkább hasznosabb praktikákat vet be a nátha megelőzésére?

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta