OFFLINE

Kapucnis táska: menő vagy ciki?

2013. február 6., szerda 13:32

2013 egyik slágerkiegészítője lesz a hátizsák, amit a Chanel tweed anyagból, az Olsen ikrek pedig kissé túlárazva, és nagyon pöttyösen 11,8 millió forintért dobott piacra. A városi divatban élenjáró Puma is elkészítette saját, kapucnival kiegészített hátizsákját, melyet a márka kreatív igazgatója, Hussein Chalayan tervezett a Puma Urban Mobility kollekcióhoz.

A  'British Designer of the Year' címmel is kitüntetett ciprusi-török származású tervező a színes, bélelt kapucnin kívül külső-belső zsebekkel és egy laptoptartóval is kiegészítette a praktikus sötétszürke táskát, melyet a limitált szériás gyártásnak hála percek alatt elkapkodtak a Puma Black Label vonalánál – írja a designyoutrust.com. Ön szerint menő a több funkciót is ellátó táska, vagy semmi extrát nem lát benne, és cikinek találja, hogy egy hátizsáknak saját, beépített kapucnija van?

1439 szavazat 1609 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta