OFFLINE

Vegyen pulcsiszéket a hideg napokra!

2013. február 4., hétfő 13:01

Aga Brzostek, lengyel lakberendező forradalmi, pulóverrel kombinált fotelt tervezett a hosszú téli estékre. Brzostek régóta szeretett volna egy olyan pulcsit, amibe bele tud ülni, így ezt picit átértelmezve megalkotta a túlméretezett pulóverre hasonlító Autumn/Winter Chair-t (őszi-téli széket), amibe akár lenge öltözetben is bekucorodhatunk a zord, téli napokon, hiszen a takarórészt magunkra borítva az rögtön melegen tart – írja a Daily Mail.

"Az ötletet a kényelem inspirálta, a szék pedig alapvetően az északi tájakra való, ahol élek" – mondta a tervező, aki a szék szerkezetét szilárd habszivacsból készítette, felületét pedig gyapjúval vonta be. A fotel takarórésze eltávolítható, mindenki kicserélheti illetve megváltoztathatja kinézetét saját ízlésének megfelelően. A tervező a lustálkodós, olvasgatós napokra is gondolt, ezért a szék oldalát külön zsebbel látta el, ahova a könyveket és az újságokat is bepakolhatjuk, ha pihenésre adnánk a fejünket. Igazából csak az a kérdés, tényleg szükség van-e egy ilyen termékre – melynek áráról sajnos nincs információnk –, amikor hasonlót bárki elő tud állítani otthon egy meleg takaró és egy fotel nem túl forradalmi kombinálásával.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta