OFFLINE

Menő vagy ciki a szalonnaszagú borotvakrém?

2013. február 3., vasárnap 13:11

Egy amerikai élelmiszergyártó cég, a J&D's Foods furcsa kozmetikai termékkel állt elő: bacon-illatú borotvahabot, jobban mondva krémet dobtak piacra. A bizarr terméket azzal hirdetik, hogy „divatos, bacon-illatú, borotválkozáshoz való luxustermék”, mely nem csak ápolja a bőrt, de „egész nap szalonna-illatú lesz tőle” a kedves felhasználó – írja a Huffington Post.

A gyártó egyenesen azt ajánlja, hogy élete randija előtt is ezt használja a férfi, ha tutira akar menni – hát azért erről előbb meg kéne kérdezni a nőket is. Mi most épp ezt tesszük: ön mit szól ehhez a csodás találmányhoz? Szeretne szalonnaszagú pasi mellett vacsorázni? Vagy hánynia kell az ötlettől? Esetleg ön férfi, és alig várta, hogy végre valami jó baconös kozmetikai cuccot kaphasson karácsonyra? Szavazzon, menő, vagy ciki a sültszalonna-illatú borotvakrém?

1209 szavazat 1679 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta