Vegyen sortot télen is, mint Anna!

Divat- és időjárásügyi sorozatunkban minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. Ez alkalommal egy érdekesen öltözött pesti járókelőt mutatunk önöknek. Természetesen nagyon szívesen látjuk az ön fotóját is: erre az e-mail címre elküldheti kedvenc őszi szettjét, de akár bikinis képekkel is bombázhat, legfeljebb eltesszük őket jövő nyárig. Nézzük, mire számíthatunk!

Anna Júlia

Vasárnap markáns hidegfront érkezik, az esőt egyre többfelé havas eső, majd havazás váltja fel – írja az Időkép.hu. Napközben elsősorban a Dunától keletre várható havazás, de jelentős hótakaró az átmelegedett talajfelszín és a szombati eső következtében nem nagyon várható. A Dunántúlon és északkeleten viharos lökések kísérhetik az északi, északnyugati szelet. Jelentősen visszaesik a hőmérséklet, jellemző lesz a kevéssel fagypont fölötti hőmérséklet, -1, +3 fok várható.

Anna Júlia télen sem mond le a farmersortról, de miért is kéne lemondania róla, amikor jól áll neki? Elég egy vastag, fekete harisnya, egy meleg csizma és egy hosszú kardigán ahhoz, hogy Anna ne fázzon magas derekú rövidnadrágjában. Önnek hogy tetszik a laza összeállítás?

Kabát: Retrock

Kardigán, póló: Nanushka

Nadrág: turkáló

Cipő: Vagabond

Fülbevaló: piacról

Harisnya:H&M

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek