OFFLINE

Lopással gyanúsítják Madonnát

2013. február 2., szombat 21:46

Egy röhejesnek hangzó divat viszállyal kezdi az új évet Madonna,akit a Szex és New York és az Ördög Pradát visel stylistja, Patricia Field gyanúsított meg azzal, hogy turnéján 35 dollárért, 7700 forintért árusítja az általa tervezett Vogue feliratú sapkákat – persze saját neve alatt, írja a huffingtonpost.com.

vogue

"Madonna egy tolvaj! Szégyellheted magad, hogy olyanoktól lopsz, akik téged is inspirálnak” – dühöngött a Tumblren a stylist. A Madonna-rajongó kommentelők azonban megvédték az énekesnőt, mivel szerintük az 54 éves díva már a kilencvenes években, jóval azelőtt hordta a sapkát, mielőtt Field megtervezte volna azt.

Az addiktív dalszöveggel befutó Madonna rengetegszer váltott stílust az elmúlt három évtizedben. A nyolcvanas évek elején a szexualitást és a szűziességet ötvözte öltözködésében, mely azóta védjegyévé vált. A bevállalós jelmezeknek köszönhetően hamar stílusikonná vált.

Madonna 1997-ben kezdett el dolgozni Arianne Phillips stylisttal, ami erős váltást jelentett az énekesnő posztmodern stílusában, a Gaultier által tervezett kúp alakú melltartókat ugyanis felváltották az üzletasszony jelleget kölcsönző Chloé farmerek és az aranyszőke fürtök. Az azóta Guy Richitől elváló, Jesus Luz brazil modellel és Brahim Zaibattal flörtölő popikon stílusa többször is megváltozott, Phillips szerint pedig Madonna napjainkban éppen úgy néz ki, mint ahogyan a nyolcvanas években befutott.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta