no

Lopással gyanúsítják Madonnát

Egy röhejesnek hangzó divat viszállyal kezdi az új évet Madonna,akit a Szex és New York és az Ördög Pradát visel stylistja, Patricia Field gyanúsított meg azzal, hogy turnéján 35 dollárért, 7700 forintért árusítja az általa tervezett Vogue feliratú sapkákat – persze saját neve alatt, írja a huffingtonpost.com.

154729253
Tim Mosenfelder
vogue

"Madonna egy tolvaj! Szégyellheted magad, hogy olyanoktól lopsz, akik téged is inspirálnak” – dühöngött a Tumblren a stylist. A Madonna-rajongó kommentelők azonban megvédték az énekesnőt, mivel szerintük az 54 éves díva már a kilencvenes években, jóval azelőtt hordta a sapkát, mielőtt Field megtervezte volna azt.

Az addiktív dalszöveggel befutó Madonna rengetegszer váltott stílust az elmúlt három évtizedben. A nyolcvanas évek elején a szexualitást és a szűziességet ötvözte öltözködésében, mely azóta védjegyévé vált. A bevállalós jelmezeknek köszönhetően hamar stílusikonná vált.

Madonna 1997-ben kezdett el dolgozni Arianne Phillips stylisttal, ami erős váltást jelentett az énekesnő posztmodern stílusában, a Gaultier által tervezett kúp alakú melltartókat ugyanis felváltották az üzletasszony jelleget kölcsönző Chloé farmerek és az aranyszőke fürtök. Az azóta Guy Richitől elváló, Jesus Luz brazil modellel és Brahim Zaibattal flörtölő popikon stílusa többször is megváltozott, Phillips szerint pedig Madonna napjainkban éppen úgy néz ki, mint ahogyan a nyolcvanas években befutott.

Oszd meg másokkal is!
no
Érdekességek