Legyen ön a Vanity Fair legjobban öltözöttje!

A Vanity Fair minden évben a szeptemberi kiadásában hozza le nemzetközi listáját az év legjobban öltözött hírességeiről, a verseny 2013-ban megnyit az utca embere előtt is. A magazin egy olyan jól öltözött nőt és egy férfit keres, akiknek neve és fotója szerepelhet az áhított szeptemberi számban – írja a dailymail.co.uk.

„Azok az emberek, akik így kerülnek majd fel a listára, valószínűleg sokkal érdekesebbek, mint azok, akik a hagyományos módon kerülnek be a válogatásba. Ez lesz az első alkalom, hogy nem csak híres emberekkel készítjük el listánkat” – mondta az innovatív tervről Graydon Carter, a Vanity Fair szerkesztője a New York Timesnak.

Az izgalmasan hangzó 'játékba' bárki bekerülhet, aki feltölti képét a magazin honlapjára, Twitter, Facebook vagy Instagram oldalára. A Vanity Fair csapata az ide feltöltött képekből választja majd ki kedvenc outfitjeit, amiről a „ Szerkesztő választása” című rovatban lehet majd értesülni a honlapon. A szigorúan zsűrizett versenyt tavaly olyan celebnők és befolyásos emberek vezették, mint a három éve minden listát vezető Kate Middleton, Diane Kruger, Poppy Delevingne vagy Stella McCartney.

Kate Middleton, 2012 legjobban öltözött híressége
Kate Middleton, 2012 legjobban öltözött híressége

Az év legjobban öltözött embereinek listáját Eleanor Lambert állította össze először 1940-ben. Az Amerikai Divattervezők Tanácsának alapítója akkor ezzel az akcióval szerette volna támogatni az amerikai tervezőket a második világháború idején. Bár a tekintélyes lista azóta nemzetközivé nőtte ki magát, egészen mostanáig többnyire előkelőségekből, színészekből, színésznőkből, szerkesztőkből, tervezőkből és közéleti személyiségekből állt a névsor.

Diane Kruger és Karl Lagerfeld
Diane Kruger és Karl LagerfeldMichel Dufour / Europress / Getty
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek