OFFLINE

Így göndörítse haját, míg alszik!

2013. február 2., szombat 21:53

Ősz elején már a sztárfodrászok és Kate Middleton is az újra divatba jövő hullámos hajat és a kontyot tartották a szezon legnépszerűbb frizura-trendjének. A Project Runway második szériájának egyik tervezője, Althea Harper stylist barátja, Ryan Nickulas segítségével megmutatja, hogyan készítsünk magunknak esténként tíz perc alatt irigylésre méltó fürtöket, hogy ne reggel kelljen a frizuránkkal molyolni – írja a huffingtonpost.com.

Szivacsos hajcsavaró

Az alváshoz is kényelmes, közepes méretű szivacsos csavarókat nedves vagy száraz hajra is feltekerhetjük. A hajunkra körülbelül ¾ részig feltekert szivacsot eltávolítva olyan szabályosan hullámos, erős loknikat kapunk, amilyeneket Beyonce vagy Katy Perry szokott viselni a vörös szőnyeges eseményeken.

Gumis trükk

Két ujjunk közé nyolcas formát leírva tekerjük fel a tincseket, majd bátor mozdulattal húzzuk le őket az ujjunkról. Az így kapott masni formát középen egy gumival rögzítsük. Bár lehet, hogy ez a göndörítési technika tíz percnél több időt vesz igénybe, de a végeredmény miatt mindenképpen megéri időt szánni rá.

Harisnya trükk

Ha az előzőeknél is lazább loknikra vágyunk, egy használt harisnya bevetésével is elérhetjük a kívánt hatást. A harisnya végeit vágjuk le, majd lazán gombolyítsuk fel a szárakat. A hajunkat kislányosan kössük két copfba és húzzuk rá a felgöngyölített harisnyát, majd fordítsuk rá a hajunkat körülbelül a fülünkig. Mikor a fánkra hasonlító kontyot reggel kibontjuk, sztárokhoz illő, laza, szellős, nagy fürtöket láthatunk viszont a tükörben.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta