OFFLINE

Sigourney Weaver fordítva vette fel ruháját

2013. február 1., péntek 16:03

A 63 éves színésznő lett az egyik legrosszabbul öltözött a hét eleji SAG gálán, melyen Jennifer Lawrence vitte a prímet leszakadó Dior szoknyájával, de January Jones Bowie-frizurájáról és a különleges kiegészítőkről is érdemes volt beszámolni. Mivel Weaver semmi extrémet nem produkált, fel sem tűnt sokáig senkinek, mi a baj a fekete selyemruhával: hát az, hogy fordítva vette fel. A 2295 fontos (785 ezer forintos) Lanvin márkájú estélyi eleje mélyen dekoltált, nem pedig nyakig zárt és fodros, mint Weaveren.

„A ruha elején (már ha jól vesszük fel) egy mély, V alakú dekoltázs, egy övmotívum és aszimmetrikus szegés látható. A háta sima, magasan záródó, különleges részletek nélkül. Úgy tűnik, a vörös szőnyegen Weaver fordítva vette fel az estélyi felső részét, de az alsót helyesen viselte” – írja a Stylelite, amiből arra lehet következtetni, hogy a márka vezetőtervezője, Alber Elbaz talán személyre szabta a ruhát Weaver számára.

A találgatások szerint talán az lehet az oka annak, hogy a színésznő így vette fel az estélyit, hogy túl mélynek találta a dekoltázst, mondjuk ez esetben érthetetlen, miért nem választott egy másik Lanvin ruhát, mondjuk ezt, ami ráadásul feleannyiba kerül. Az külön kínos, hogy a mellre tapadó felsőrész alá Weaver nem vett melltartót, így némi mellbimbót is villantott az alaktalan fekete ruhában.

Önnek hogy tetszik Weaver?

 • 593
  Nagyon csinos ebben a ruhában!
 • 994
  Jobb lett volna, ha rendesen veszi fel
 • 335
  Jó lenne ez, de csak bimbóvillantás nélkül
 • 756
  Akkor se tetszene, ha jól vette volna fel

Egyébként nem Weaver az egyetlen, aki fordítva vesz fel estélyit: 1999-ben Céline Dion ment az Oscar gálára egy fordított szmokingban, 2009-ben Angelina Jolie ment a SAGS-ra egy fordítva viselt kék Max Azria ruhában: akkoriban azzal magyarázta a dolgot a színésznő stylistja, hogy így akarta különlegesebbé tenni a megjelenését.

Önnek hogy tetszik Weaveren a fordított Lanvin? Ciki, vagy jól áll neki? Esetleg csak a bimbóvillantással van baja? Szavazzon!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta