OFFLINE

Jennifer Lawrence-ről nem szakadt le a szoknya

2013. január 31., csütörtök 19:41

A SAG díjátadó egyik legemlékezetesebb pillanata az volt, amikor a legjobb női főszereplőnek járó díjért induló Jennifer Lawrence szoknyája combnál szétnyílt. A Christian Dior Haute Couture estélyi uszályára – legalábbis akkor ezt mondták – valaki rátette a széket, ezért szakadt el. Most már az a hivatalos verzió, hogy a szakadás nem ruházati baleset, hanem Raf Simons tervező kreativitásának eredménye.

„A ruha több réteg tüllből és szaténból áll, ezt láthatták a nézők, amikor Jennifer megemelte a szoknyáját. Nem szakadt el és nem ruházati baleset történt – ilyenre tervezték a ruhát” – mondta a Daily Mailnek a Dior szóvivője.

Ciki a szétnyíló szoknyarész?

  • 1513
    Igen, beégett a Dior
  • 863
    Nem, tök jól néz ki!
  • 1655
    Lawrence-nek még ez is jól áll

Talán ennek is köszönhető, hogy Lawrence nem esett kétségbe, amikor combközépnél szétnyílt a ruhája. A színésznő egyébként 38 karátos Chopart gyémánt nyakékkel, 6 karátos fülbevalókkal és gyémántgyűrűvel egészítette ki a ruhát, melyhez Roger Vivier táskát és Jimmy Choo cipőt viselt. Hiába a legnagyobb márkák, mégsem a legjobban öltözöttek között emlegetik: ön szerint ciki volt a szétnyíló ruha, vagy tulajdonképp jól nézett ki a színésznő?

Nézze meg a "szakadást" mozgóképen!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta