OFFLINE

Szilvi bézs kabátja jól megy vörös hajához

2013. január 30., szerda 18:47

Divat- és időjárásügyi sorozatunkban minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. Ez alkalommal egy érdekesen öltözött pesti járókelőt mutatunk önöknek. Természetesen nagyon szívesen látjuk az ön fotóját is: erre az e-mail címre elküldheti kedvenc őszi szettjét, de akár bikinis képekkel is bombázhat, legfeljebb eltesszük őket jövő nyárig. Nézzük, mire számíthatunk!

Szilvi

Csütörtökön gyenge hidegfront jön erős széllel, a front többfelé újra csapadékot hoz – írja az Időkép.hu. Helyenként kisüthet a nap, az északnyugati szél viharossá fokozódhat, de marad a 6-12 fok. Estére ismét megnövekszik a felhőzet, újabb esőre, záporokra kell készülni.

Szilvi bézs kabátja jól illik vörös hajához és a szintén bézs cipőhöz, de a mi kedvencünk mégis a kockás, nyakban masnis ing. Az ing színéhez és mintájához egyébként nagyon jól megy a virágos sál, nekünk legalábbis tetszik az összhang. És önnek?

Kabát, nadrág: Mango

Sál: Tchibo

Ing: Mexx

Cipő: Zara

Táska: H&M

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta