OFFLINE

Szexuális zaklatás az Armaninál

2013. január 29., kedd 09:51

Viharfelhők gyülekeznek az Armani divatház feje felett a New York Daily News állítása szerint. A lap a napokban számolt be arról, hogy a Giorgio Armani korábbi vezető asszisztense, Kelle Azzopardi  munkaviszonya jogellenes megszüntetése miatt a manhattani legfelsőbb bíróságon beperelte a céget, illetve egy ideje azzal égeti az Armanit, hogy szexuális zaklatás érte a munkahelyén.

Azzopardi azt állítja, hogy 2012 júniusában az Armani nagykereskedelmi alelnöke, Laura Giulini berontott Azzopardi New York-i irodájába, lehúzta a nadrágját és felajánlotta magát neki. Amikor Azzopardi elfordította a fejét, Giulini ezt mondta neki: „Nem csináld, nem vagyok prűd” – áll a keresetben.

A volt asszisztens többször is panaszkodott a humánerőforrás részlegen Giulini viselkedésére, de a reklamációit nem vették figyelembe. Végül tavaly novemberben kirúgták a cégtől, amiről állítja, hogy a bepanaszolásoknak köszönheti az elbocsátást. Az ügy érdekessége, hogy pár hónappal ezelőtt a megvádolt Giulini is elhagyta az Armanit és elvállalta a francia luxuscikkekben utazó Zadig & Voltaire ügyvezetői posztját. Azzopardi valószínűleg még bízik a bíróság ítéletében, mert a LinkedIn oldalán még az "Executive Assistant Giorgio Armani" szerepel a munkaköri leírásában.

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 4 ruhadarab, aminek nincs helye egy stílusos nő ruhatárában

A nagy őszi gardróbcsere remek alkalom arra, hogy megszabaduljunk néhány olyan holmitól, ami csak a megvásárlás pillanatában tűnt jó ötletnek. A divat változik, trendek jönnek-mennek, de biztos lehetsz benne, hogy a most következő cuccok nélkül igenis, lehet élni. Ráadásul egy magabiztos, stílusos életet.

KERTÉSZ Így gondozd ősszel a csónakorchidádat

Most, hogy ránk rúgta az ajtót az ősz, egyre jobban figyelünk a szobanövényekre. Az orchideák különösen népszerűek. ennek oka lehet különleges szépségük, szokatlan megjelenésük, vagy éppen az, hogy a meleg trópusi tájak hangulatát hozzák közel, ami télen különösen jóleső érzés.

OTTHONTÉRKÉP Elfogytak a zuglói garázsok

Fizetős övezetté vált a XIV. kerületben az Örs vezér tere és a Felvonulási tér környéke is. Ráadásul nem csak hétköznap, hanem szombat-vasárnap is. Gondoltuk, megnézzük, milyen a garázshelyzet a kerületben. Aztán koppantunk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta