no

A 10 legmenőbb kiegészítő SAG-kiosztón

A Screen Actors Guild díjkiosztóján a legnagyobb figyelem szokás szerint a ruhákra irányult, főleg Jennifer Lawrence-ére, mivel az elszakadt. De érdemes néha figyelni a részletekre is, ugyanis néhány művésznő (az A-listától a kevésbé ismert sorozatszínésznőkig) igazán kreatív a kiegészítő-választásban volt. Sofia Vergara persze megint kitette például a dekoltázsát, de ennek a posztnak a fotóösszeállításában azt is megmutatjuk, hogy a színésznő fehér Donna Karan Atelier-ruhájához milyen különleges cipőt vett fel Charlotte Olympiától.

Amanda Seyfried meglepő húzása az volt, hogy Lorraine Schwartztól olyan hosszú nyakláncot vett, hogy az Zac Posen-ruhájának a köldökéig ért. Kelly Osbourne a Marchesától választott retikült, de nekünk jobban bejött a gyűrűje, amit Kimberly McDonald tervezett, mert az sokkal jobban passzol a rockercsalád leányának stílusához. Jaimie Alexandert eleget dicsértük már a Velveten, de itt még hadd hívjuk fel a figyelmet a gyűrűjére és szandáljára - remekül kiegészíti ezt a Marc Bouwer-ruhát.

Jane Krakowskinak azért jár egy piros pont, mert narancssárga Kaufmanfranco-estélyijéhez annyira jól találta el a kiegészítők élénk, változatos, feltűnő, mégsem tolakodó színeit. Nina Dobrev és Clea DuVall mindketten kövekkel kirakott retikülökkel jelentek meg, egyik jobb, mint a másik. Jessica Paré zöld ruháját fekete kiegészítőkkel tette még elegánsabbá, ami már csak azért is állt remekül neki, mert hatalmas kontyba összefésült haja szintén hollófekete.

Busy Phillips terhes és remekül nézett ki, egyszerű ruhájához hangsúlyos kiegészítőket választott, amik annyira passzolnak egymáshoz, mintha egy kollekcióból származnának. De nem ez a helyzet, a nyakláncot Irene Neuwirth, a táskát Judith Leiber tervezte. Ugyan a tizedikként bemutatott celebre, Zuleikha Robinsonra annak ellenére nem ismertünk rá, hogy nemrég fejeztük be a Homeland második évadját, amiben ő terroristanőt alakít, de ettől függetlenül felfigyeltünk arra, hogy az ő fülbevalója volt a legkülönlegesebb egész este. Mint a CocoPerezről, illetve a JustJaredről kiderítettük, Loree Rodkin tervezte őket. Ha még nem tette volna meg, kattintson a képre, nézze meg a SAG-gála legérdekesebb részleteit!

Oszd meg másokkal is!
no
Érdekességek