OFFLINE

Zhanna Romashka másodszor is kékben jelent meg a divathéten

2013. január 28., hétfő 15:05

Divat- és időjárásügyi sorozatunkban minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. Ez alkalommal egy érdekesen öltözött milánói járókelőt mutatunk önöknek. Természetesen nagyon szívesen látjuk az ön fotóját is: erre az e-mail címre elküldheti kedvenc őszi szettjét, de akár bikinis képekkel is bombázhat, legfeljebb eltesszük őket jövő nyárig. Nézzük, mire számíthatunk!

Zhanna Romashka

Hószállingózás, havazás legfeljebb hétfőn lehet, egy gyenge meleg-, majd hidegfront következtében, aztán a hét első napjaiban csendes, többnyire felhős, párás időre van kilátás – írja az Időkép.hu. Kedden reggelre a Dunántúlon és északon felszakadozhat a felhőzet, itt hajnalban még lehet -10 fok is. Párás marad a levegő, délutánra jócskán megenyhül az idő, +2 fok lesz és esni kezd az eső, helyenként ónos eső.

Melyik a jobb szett?

  • 20
    Ez a szoknyás
  • 34
    A korábbi nadrágos

Zhanna Romashka fotós kétszer is talpig kékben jelent meg a január eleji milánói férfi divathéten: egyszer tüllös sapkában, kényelmes bakancsban, aztán csinos fedora kalapban és magas sarkú, világoskék szandálban.

Nekünk ez a szettje jobban tetszik, mint az előző, melyet a linkre kattintva megnézhet: önnek melyik a kedvence? A szoknyás, vagy a nadrágos talpig kék összeállítás?

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta