OFFLINE

Menő vagy ciki a szegecses kutyahám?

2013. január 28., hétfő 12:51

Jól sejtettük, hogy a kutyapedikűrrel és az eb hátán lovagló macska, illetve fejnélküli lovas nyereggel még koránt sincs vége a kutyák megalázására specializálódott termékek népszerűségének. A Nix-nek köszönhetően az idei szezon egyik legnagyobb slágeréből, a szegecsmániából a háziállatokat sem hagyhatjuk ki.

A trendi, pórázra csatolható szegecses bőrhám állítólag annyira népszerű volt a kutyatulajdonosok körében, hogy a Freepeople oldaláról rekordgyorsasággal elkapkodták a méretétől függően 168 és 228 dollár, 37500 és 50800 forint között mozgó kiegészítőt – írja a highsnobette.com. Ön mit gondol, menő a szegecses hám, és semmi kivetni valót nem lát abban, ha egy állat is követi a divatot, vagy egyáltalán nem látja értelmét, hogy ennyi pénzért cicomázza fel háziállatát?

1389 szavazat 1401 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

KAPCSOLATSULI 6 szokás, amivel villámgyorsan kinyírhatod a kapcsolatodat

Vannak szokásaink, amelyekről nem is tudjuk, hogy észrevétlenül, ám annál hatékonyabban rombolják a párkapcsolatunkat. Amikor pedig a párunk a válást, szakítást fontolgatja, nem értjük, hogy mi történt.

TÖRI MÁSKÉPP Szőrös hableány, tudós ló - mulatságok a Monarchiában

A kiegyezést követően gyors tempóban újabb és újabb létesítmények emelkedtek a Ligetben, amit a milleniumi ünnepségek még inkább felgyorsítottak. És ott aztán volt mulatság!

DICE&SORCERY A látszat sohasem csalt még ekkorát!

A Mario + Rabbids Kingdom Battle amennyire valószínűtlen, annyira zseniális. Játékosok figyelem!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta