OFFLINE

Lana Del Rey 2013-ban sem lesz szórakoztatóbb

2013. január 28., hétfő 14:59 |

2012 legfelkapottabb reklámarca, az életunt tekintetű Lana Del Rey idén sem merül a feledés homályába. Több neves magazin is év eleji címlaplánynak választotta a 26 énekesnőt, többek között a francia Madame Figaro, ahol elegáns hippiként jelenik meg a lapban modern dívaként emlegetett sztár.

„Úgy érzem magam, mint egy gyerek. Mindig is azt szerettem volna, hogy az életem olyan legyen, mint egy műalkotás” – filozofált Lana Del Rey, akiről az interjú során majdnem elfelejtette a riporter, hogy énekes, nem pedig modell – írja a justjared.com. A hetvenes évek korszaka ihlette, Pocahontas stílusú barna, rozsdavörös és bézs darabokban pózoló Del Rey-t Jean-Baptiste Mondino fényképezte a magazinnak.

Lana Del Reyt a Numéro Tokyo is címlapjára teszi márciusban, 'Miss Red' névre keresztelt anyagukban Hófehérkeként láthatjuk viszont a felkapott énekesnőt. A japán manga ihlette sorozatban Lana fáradt, álmodozó tekintettel, egy almával, piros masnival a hajában pózol Mariano Vivancónak, aki már második borítóját készíti Del Rey-jel. A tündérmeseszerű editorial stylistja Miranda Almond volt.

Önnek melyik címlap tetszik jobban?

 • 221
  A hófehérkés
 • 158
  Az indián lányos
 • 203
  A fitness edzős
 • 288
  Egyik sem, nagyon unom már Lana Del Rey-t

A divatlapok mellett a mexikói Rolling Stone magazin is címlapjára tette a noir-pop énekest, amit leginkább annak tudhat be, hogy 2012-ben szinte minden zenei lista dobogóján Lana Del Rey neve volt olvasható. A magazin elején Lana egy tiltólistás bordázott haspólóban nevetgélve pózol a fotósnak, ami a beállított aerobic póz miatt inkább egy fitneszvideó borítójára hajaz, mint a Rolling Stone címlapjára. Önnek melyik címlap tetszik jobban? Szavazzon!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta