OFFLINE

Végre egy köntös, ami melegen tart zuhanyzás után

2013. január 27., vasárnap 14:38

Hazánkban lényegesen kisebb rajongótábora van a Doctor Who sorozatnak, mint a briteknél, de ez nem jelenti azt, hogy jó ötlet lenne lemondani a sorozat által inspirált köntösről. A ThinkGeek oldal a magyarul Ki vagy, doki? címen futó sorozat főgonoszairól mintázott Dalek-köntöst dobott piacra. A termék duplán aktuális, ajándékként is kiváló, ráadásul különleges képessége is van, ami télen kifejezetten jól jön.

eff8 doctor who dalek bathrobe inuse
Fotó: ThinkGeek.com

Az 55,99 dollárért (12300 forint) kínált köntös a leírása szerint kiirtja a meztelenséget, pont úgy, mint ahogy dalekok szeretnék kiirtani az emberiséget, és garantáltan megakadályozza a zuhanyzás utáni szörnyű hidegrázást. A termék anyaga 100% pamut, géppel mosható, a frottír pedig puha és nedvszívó. A köntös egyetlen hátránya talán az, hogy nem méretezett, így reménykedjünk, hogy a nem óriási lepelként mutat majd rajtunk.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta