OFFLINE

Milliókra perelik Mihalik Enikő barátnőjét

2013. január 26., szombat 12:00

Mihalik Enikő modell barátnőjét, Costance Jablonskit 3,3 millió dollárra (730 millió forint) perli egykori ügynöksége, a Marilyn Model Management. A cég azt állítja, hogy a 21 éves modell megszegte három éves szerződésüket és átigazolt a DNA Model Managmenthez, holott még 2014 szeptemberéig köteles lenne a Marilynnél maradni, melynek köszönhetően olyan világmárkák arca lett, mint a Calvin Klein, az Estée Lauder vagy a Christian Dior – írja a huffingtonpost.com.

„Constance gyakorlatilag egy senki volt, mielőtt aláírta a szerződését a Marilynnél 2008-ban. Nálunk vált nemzetközileg ismert modellé és most a DNA jogtalanul, csalárd fondorlattal akarja learatni a babérokat. A DNA helyrehozhatatlan üzleti károkat okoz a lépésével, amivel veszélyezteti cégünk arculatát és jó hírnevét” – nyilatkozott a kártérítést követelő ügynökség a modellről, aki tavaly a nyolcadik volt a legkeresettebb szupermodellek listáján.

Mihalik Enikő és Constance Jablonski
Mihalik Enikő és Constance Jablonski

„Új év, új kezdet. Miután a legkedvesebb ügynököm tavaly elhagyta a Marilynt, úgy döntöttem, hogy átigazolok a DNA-hoz. Nagyon izgatott vagyok, remélem ti is! Köszönöm minden követőnek és rajongónak, akik támogatnak engem” – írta ki a Twitterre a Victoria's Secret angyalok közé is bekerült francia származású modell.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta