no

Így öltözzön Kate Hudsonnak!

A mindig vidám és jólöltözött Kate Hudson kicsit megfáradva érkezett meg december 3-án New Yorkba: a lesifotósok még a reptéren lekapták, ahogy bőröndöt vonszolva távozik. Igazából rosszkedv és bőrönd ide vagy oda, Hudson egyszerűen, de nagyon csinosan öltözött fel a belföldi repülőútra: egy egyszerű, vékony, szürkésbarna kabátot kerített vállára, alá szürke farmert és fehér pólót vett. Barna táskájához illik a bézs magassarkú, ami nélkül a szett teljesen semmilyen lenne: tehát ha úgy döntünk, Kate Hudsonnak öltözünk, nem lesz nehéz dolgunk, csak muszáj lesz magas sarkakon topognunk egész nap.

Hasonló kabátot az Inditex boltokban könnyen szerezhetünk, nézze meg a galériában a kínálatot: ugyanilyet persze nem találtunk, de nem is baj, ha kicsit vastagabb verziót veszünk. Legolcsóbban 10 ezer forintért kapunk hasonló felöltő, a legdrágább, amit mi találtunk 23 ezer forintba kerül. A fehér póló megvétele sem kihívás, 2 ezer forint alatt biztos megússzuk, hasonló bézs cipőt pedig tényleg bárhol utánunk dobnak már 5 ezer forintért – a mi kedvencünk a Stradivarius platformos változata.

Meglepődtünk, de szürke farmert is árulnak mindenhol, még azt is kiválaszthatjuk, milyen árnyalatú szürkére vágyunk: erősebb testalkatúaknak a sötétebb szürkét ajánljuk. Egyébként ha komolyan lemásolnánk Hudsont, kabátot és nadrágot úgy vegyünk, hogy vásárlásnál össze tudjuk próbálni a két holmi árnyalatát: egy barnás bézs kabát nagyon rosszul tud mutatni egy világosszürke nadrággal, de nagyon jó is lehet a páros, tehát mindenképp ellenőrizzük, jó darabokat veszünk-e meg!

A legnagyobb kihívást a szép bőrtáska beszerzése okozhatja: Hudson táskája természetesen biztos egy több ezer dolláros designer darab, de hasonló táskákat láttunk már például a Zarában és a Mangóban is – ebben a szezonban viszont valamiért nincsenek a honlapokon szép, barna bőrtáskák, csak műbőröket találtunk, de ez nem jelenti azt, hogy az üzletekben ne lehetne találni valami jót valódi bőrből. A műbőr előnye viszont a jó ár: már 5 ezer forintért kapunk jól megpakolható, praktikus műbőr táskákat. Nézze meg a galériában, hogyan tud Kate Hudsonnak öltözni! Azt még itt eláruljuk, mennyiből: a legolcsóbb szett körülbelül 26 ezer forintra jön ki kabáttal, táskával, mindennel együtt, a legdrágább verzió körülbelül 53 ezer forintba kerül.

Ja, a Louis Vuitton bőröndöt kihagytuk a galériából és a szett darabjainak felsorolásából is: hasonlót venni ciki, az eredeti meg egy vagyonba kerül, de ha szeretné, párszázezer forintból önnek is lehet márkás bőröndje: egy ilyen, ami Hudsonnál van – ha jól látjuk, és a méret is stimmel, és a monogramozás árát nem számítjuk – 2160 euróba (633 ezer forint) kerül.

Oszd meg másokkal is!
no
Mustra