OFFLINE

Csak katonásan, mint Angelica!

2013. január 25., péntek 16:46

Divat- és időjárásügyi sorozatunkban minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. Ez alkalommal egy érdekesen öltözött milánói járókelőt mutatunk önöknek. Természetesen nagyon szívesen látjuk az ön fotóját is: erre az e-mail címre elküldheti kedvenc őszi szettjét, de akár bikinis képekkel is bombázhat, legfeljebb eltesszük őket jövő nyárig. Nézzük, mire számíthatunk!

Angelica Ardasheva

Szombaton kezdetben délkeleten lehet hószállingózás, de délutánra szinte mindenhol megszűnik a csapadék, és helyenként kicsit kisüthet végre a nap – írja az Időkép.hu. Viszont nagyon hideg lesz, hajnalban simán lehet -10 fok, és délután is fagypont alatt marad a hőmérséklet, maximum 0, -6 fok várható. Szombaton az a mediterrán ciklon, ami a csapadékot hozta, fokozatosan távolodik térségünkből, ezért mérséklődik a szél, és északnyugat felől elkezd a felhőzet felszakadozni.

Angelica Ardasheva divatbloggerként dolgozik, de alábbi szettjét pont nem töltötte fel saját oldalára, így sajnos azt nem tudjuk meg, milyen cipőt vett fel a lila kabáthoz. Mindenesetre elég katonásra sikeredett alábbi összeállítása: a kalap, az öv, a keresztben átvetett aranypántos kistáska, és a kabát arany gombjai mind a military stílust erősítik, de legalább kedvesen mosolyog Angelica. Önnek hogy tetszik ez a szett? Mi hordanánk.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 4 ruhadarab, aminek nincs helye egy stílusos nő ruhatárában

A nagy őszi gardróbcsere remek alkalom arra, hogy megszabaduljunk néhány olyan holmitól, ami csak a megvásárlás pillanatában tűnt jó ötletnek. A divat változik, trendek jönnek-mennek, de biztos lehetsz benne, hogy a most következő cuccok nélkül igenis, lehet élni. Ráadásul egy magabiztos, stílusos életet.

KERTÉSZ Így gondozd ősszel a csónakorchidádat

Most, hogy ránk rúgta az ajtót az ősz, egyre jobban figyelünk a szobanövényekre. Az orchideák különösen népszerűek. ennek oka lehet különleges szépségük, szokatlan megjelenésük, vagy éppen az, hogy a meleg trópusi tájak hangulatát hozzák közel, ami télen különösen jóleső érzés.

OTTHONTÉRKÉP Elfogytak a zuglói garázsok

Fizetős övezetté vált a XIV. kerületben az Örs vezér tere és a Felvonulási tér környéke is. Ráadásul nem csak hétköznap, hanem szombat-vasárnap is. Gondoltuk, megnézzük, milyen a garázshelyzet a kerületben. Aztán koppantunk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta