Csak katonásan, mint Angelica!

Divat- és időjárásügyi sorozatunkban minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. Ez alkalommal egy érdekesen öltözött milánói járókelőt mutatunk önöknek. Természetesen nagyon szívesen látjuk az ön fotóját is: erre az e-mail címre elküldheti kedvenc őszi szettjét, de akár bikinis képekkel is bombázhat, legfeljebb eltesszük őket jövő nyárig. Nézzük, mire számíthatunk!

Angelica Ardasheva

Szombaton kezdetben délkeleten lehet hószállingózás, de délutánra szinte mindenhol megszűnik a csapadék, és helyenként kicsit kisüthet végre a nap – írja az Időkép.hu. Viszont nagyon hideg lesz, hajnalban simán lehet -10 fok, és délután is fagypont alatt marad a hőmérséklet, maximum 0, -6 fok várható. Szombaton az a mediterrán ciklon, ami a csapadékot hozta, fokozatosan távolodik térségünkből, ezért mérséklődik a szél, és északnyugat felől elkezd a felhőzet felszakadozni.

Angelica Ardasheva divatbloggerként dolgozik, de alábbi szettjét pont nem töltötte fel saját oldalára, így sajnos azt nem tudjuk meg, milyen cipőt vett fel a lila kabáthoz. Mindenesetre elég katonásra sikeredett alábbi összeállítása: a kalap, az öv, a keresztben átvetett aranypántos kistáska, és a kabát arany gombjai mind a military stílust erősítik, de legalább kedvesen mosolyog Angelica. Önnek hogy tetszik ez a szett? Mi hordanánk.

159521792
Elena Braghieri / Europress / Getty
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek