Chiara piros cipőben fázik

Divat- és időjárásügyi sorozatunkban minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. Ez alkalommal egy érdekesen öltözött milánói járókelőt mutatunk önöknek. Természetesen nagyon szívesen látjuk az ön fotóját is: erre az e-mail címre elküldheti kedvenc őszi szettjét, de akár bikinis képekkel is bombázhat, legfeljebb eltesszük őket jövő nyárig. Nézzük, mire számíthatunk!

Chiara Ferragni

Pénteken eleinte délen és keleten, majd a Dunától keletre többfelé lehet hószállingózás, kisebb havazás, közepesen felhős lesz az ég – írja az Időkép.hu. Napközben 0, -3 fok várható, fagyni fog, ráadásul északkeleten és a Dunántúlon viharos széllökések is előfordulhatnak. A népi megfigyelések szerint 25-én jelentősen megváltozik az időjárás, de most valószínűleg nem fog.

Az újabb szürke nap alkalmából Chiara Ferragni, olasz divatblogger képével készültünk: Ferragni a milánói divathéten pózolt alábbi szettben, most januárban: biztos fázott a lába, mert ott se volt különösebben meleg.

„A milánói férfi-divathét Emporio Armani és a Gucci bemutatójára az Emporio Armani 2012-2013 őszi-téli kollekciójának egyik ikonikus kabátját választottam, a fekete ruhákat pedig piros és ocelotmintás részletekkel párosítottam. Hogy tetszik?” – kérdi blogján Ferragni. A szettről még több képet talál a linkre kattintva!

Cipő: Valentino (rock-stud)

Nadrág: J Brand

Dzseki: Emporio Armani

Táska: Emilio Pucci (marquise leopard)

Napszemüveg: Prada

159521796
Elena Braghieri / Europress / Getty
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek