no

Menő vagy ciki a medvének öltözött pasi?

Egy leleményes San Francisco-i ikerpár, a harminc éves Hans és Karl Reichstetter nagy lehetőséget látott a medvejelmezekben, így „ Ez nem jelmez, hanem életstílus!” mottóval piacra dobta műszőrből készült medvekabátját. A barna- és jegesmedve gúnyák fogakkal ellátott medvefejes kapucnit és éles karmokat is kaptak a tervezőktől, akik a népszerű pénzgyűjtő oldal, a Kickstarter 2012-es Best of listájára is felkerültek grizzly kabátjukkal.

A Kickstarteren kapós Griz Coat nevű project nyilvánvalóan komoly üzletnek ígérkezik, ugyanis 14000 dollárt, 3,1 millió forintot is ígértek már a testvérpárnak az ötletért. „A grizzlykabát rendkívül jó Halloween partikra, hétfő reggeli találkozókra, esküvőkre, kedd reggeli találkozókra, osztálytalálkozókra, iskolába, biciklizésre, egy manhattani sétára, kanapén alvásra” – promotálta viccesen 249 dolláros, 55400 forintos termékét az egyik ötletgazda, aki állítása szerint síelni készül a szokatlan jelmezben.

Reichstetter azt is elmondta, hogy a Discovery Chanel egyik medvékről készült műsorából vette az ötletet a kabát elkészítéséhez – írja a huffingtonpost.com. Ön mit gondol, menő az élethű medve jelmez, vagy cikinek találja, hogy felnőtt emberek állatnak öltöznek be? Esetleg Jeremy Scott párducos jelmezében menne inkább sítúrára?

Oszd meg másokkal is!
no
Érdekességek