no

Menő vagy ciki a medvének öltözött pasi?

Egy leleményes San Francisco-i ikerpár, a harminc éves Hans és Karl Reichstetter nagy lehetőséget látott a medvejelmezekben, így „ Ez nem jelmez, hanem életstílus!” mottóval piacra dobta műszőrből készült medvekabátját. A barna- és jegesmedve gúnyák fogakkal ellátott medvefejes kapucnit és éles karmokat is kaptak a tervezőktől, akik a népszerű pénzgyűjtő oldal, a Kickstarter 2012-es Best of listájára is felkerültek grizzly kabátjukkal.

A Kickstarteren kapós Griz Coat nevű project nyilvánvalóan komoly üzletnek ígérkezik, ugyanis 14000 dollárt, 3,1 millió forintot is ígértek már a testvérpárnak az ötletért. „A grizzlykabát rendkívül jó Halloween partikra, hétfő reggeli találkozókra, esküvőkre, kedd reggeli találkozókra, osztálytalálkozókra, iskolába, biciklizésre, egy manhattani sétára, kanapén alvásra” – promotálta viccesen 249 dolláros, 55400 forintos termékét az egyik ötletgazda, aki állítása szerint síelni készül a szokatlan jelmezben.

Reichstetter azt is elmondta, hogy a Discovery Chanel egyik medvékről készült műsorából vette az ötletet a kabát elkészítéséhez – írja a huffingtonpost.com. Ön mit gondol, menő az élethű medve jelmez, vagy cikinek találja, hogy felnőtt emberek állatnak öltöznek be? Esetleg Jeremy Scott párducos jelmezében menne inkább sítúrára?

Oszd meg másokkal is!
no
Menő! (2051) (2023) Ciki!
Mustra